moje storczyki karlin2
- Storczykowa
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 7 lut 2008, o 19:31
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: moje storczyki karlin2
Piękny jest, a to, co mu rośnie, to odgałęzienia.
Właśnie, odgałęzienia. Nie potrafiłam znaleźć słowa
;:25 Wielkie dzięki Storczykowo .

Pozdrawiam, Karina
- pani_storczyk
- 500p
- Od: 15 mar 2010, o 14:18
Macie rację jest piękny
i widać że będzie długo kwitl
jak się wszystko na nim rozkręci to będzie super widoczek 

Gdyby tak każdego dnia na drogę naszego bliźniego rzucali jeden kwiatek
, to drogi ziemi byłyby pełne radości.
Pozdrawiam Ania

Pozdrawiam Ania
Ja nie mogę. Ja już spać przez te storczyki nie moge. Rano jak sie obudze myśle o tym żeby włączyć komputer i zobaczyć wasze nowości i problemy. Prawie cały dzień mam włączone forum i z doskoku oglądam nowe posty. Wieczorem jest najciekawiej, bo wszyscy przychodzą... z pracy, szkoły itd. Nie chce mi sie iść spać. Jak już sie zmusze do wyłączenia komputera to w nocy na bierząco kupuje storczyki i siedze na forum i pokazuje je (ah te sny).
Musze sie troche wyleczyć bo już sie ze mnie śmieją

uwaga moderacyjna:
Nadmiar błędów w postach.
Obowiązki Użytkownika -poszanowanie poprawnej polszczyzny wynikają z Regulaminu Forum.par.2.1.c.
Wszystkich obowiązuje .
Proszę o zapoznanie się z RF i przestrzeganie zasad.
moderator JOVANKA

uwaga moderacyjna:
Nadmiar błędów w postach.
Obowiązki Użytkownika -poszanowanie poprawnej polszczyzny wynikają z Regulaminu Forum.par.2.1.c.
Wszystkich obowiązuje .
Proszę o zapoznanie się z RF i przestrzeganie zasad.
moderator JOVANKA
Pozdrawiam, Karina
- Tulipan998
- Od: 31 paź 2008, o 09:08
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Lokalizacja: Podkarpackie - Sokołów Małopolski ok. 25 km. od Rzeszowa , Strefa klimatyczna 6a
- Kontakt:
Witaj
Ta Pani kropka jest przecudna
.

Ta Pani kropka jest przecudna

|| Mój spis linków || Zagłosuj na nasze forum || Pozdrawiam , Artur ||
|| Prawdziwe piękno jest odblaskiem duszy. ~ Michel Quoist ||
|| Prawdziwe piękno jest odblaskiem duszy. ~ Michel Quoist ||
Z dzisiaj 
Pani Kropka otwarła znowu kilka pączków
Odgałęzienia jak na razie się nie ruszyły odkąd go kupiłam. Poczekamy, zobaczymy...

Bordo, otwarł kilka pączków jeszcze kilka mu zostało. Ale cieszą mnie 2 odgałęzienia na pędzie głównym. Choć mini mini ale już wyłażą(i też okropnie powoli)

Różowy, który ma keika i mały pędzik wypuszcza coś spod liścia (pewnie korzeń, mam szczęście tylko na korzenie:P)

A mój kochany białasek chyba przekwita, chyba przyszedł na niego czas (kwitnie nieprzerwanie od końca grudnia) to już mniej więcej 3 miesiące. Jak mi go szkoda...

Heh nawsadzałam tych zdjęć, komu sie bedzie chciało tyle oglądać heh

Pani Kropka otwarła znowu kilka pączków

Bordo, otwarł kilka pączków jeszcze kilka mu zostało. Ale cieszą mnie 2 odgałęzienia na pędzie głównym. Choć mini mini ale już wyłażą(i też okropnie powoli)

Różowy, który ma keika i mały pędzik wypuszcza coś spod liścia (pewnie korzeń, mam szczęście tylko na korzenie:P)

A mój kochany białasek chyba przekwita, chyba przyszedł na niego czas (kwitnie nieprzerwanie od końca grudnia) to już mniej więcej 3 miesiące. Jak mi go szkoda...

Heh nawsadzałam tych zdjęć, komu sie bedzie chciało tyle oglądać heh

Pozdrawiam, Karina
kurcze, niektóre zdjęcie powłaziły mi nie tam gdzie chciałam a nie chce mi sie od początku tego wsadzać. No ale mniej więcej tak wygląda moja kolekcja. 

Pozdrawiam, Karina
Pozdrawiam, Karina
- pani_storczyk
- 500p
- Od: 15 mar 2010, o 14:18
Piękne storczyki
Oby twój odratowany szybko zakwitł
Pozdrawiam

Gdyby tak każdego dnia na drogę naszego bliźniego rzucali jeden kwiatek
Pozdrawiam Ania

Pozdrawiam Ania
Oj, szkoda tego usychającego białego, ale cóż... Mój też właśnie dziś został ogołocony. Niestety, ale juz przyszłą na niego pora najwyraźniej, bo kwitł u mnie od połowy listopada ( a kupiłam lekko rozwinietego;-)). Na pocieszenie mam nową łodyżkę na nim. Może i Tobie uda się coś znaleźć
;-)))

Magda
- Storczykowa
- Od: 7 lut 2008, o 19:31
Piękne kwitnienia. Moje białe też niestety powoli zaczynają przekwitać. A to coś między liśćmi to może być pędzik.
- AnnaL
- Od: 2 lut 2008, o 14:45
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Zajrzałam i oglądałam z zapartym tchem - pięknie wygląda Twoje okno ze storczykami
Ciekawa jestem czy ludzie zaglądają na Twoje parapety, bo chętnie bym zajrzała by popatrzeć na takie piękności. A odratowany odwdzięczy Ci się za taki cud ślicznym kwitnieniem. Jeśli ma mało korzonków to proponuje co 2 dni lekko spryskiwać podłoże z wierzchu to przyśpieszy tworzenie korzonków. 

Początek mojej przygody.
Początek ... cz.II, cz. III - http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=29&t=36123" onclick="window.open(this.href);return false;
Fotogaleria Garnek - moje kwitnienia i miejsca gdzie bywam
))
Początek ... cz.II, cz. III - http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=29&t=36123" onclick="window.open(this.href);return false;
Fotogaleria Garnek - moje kwitnienia i miejsca gdzie bywam

Wielkie dzięki za rade, czasem pryskam ale jak mi sie przypomni, na razie jest ok
Tylko w moim bordowym zaczął zółknąć hmmm o stożek wzrostu. W sumie nic sie z nim nie dzieje i pączki dalej sie otwierają ale zżółkł mu stożek.

Pozdrawiam, Karina
Pozdrawiam, Karina