Ale faktycznie zastanawiałam się nad obcięciem jej odrobinkę, bo taka nitkowata wyrasta już... A fiołki niech się sieją, lubię jak mi w zakwita coś w nieoczekiwanym miejscu
 Ale faktycznie zastanawiałam się nad obcięciem jej odrobinkę, bo taka nitkowata wyrasta już... A fiołki niech się sieją, lubię jak mi w zakwita coś w nieoczekiwanym miejscu   
 Serdeczności i miłego dnia

spleśniały mi
 spleśniały mi 

Witajcie wieczorową porą
 Witajcie wieczorową porą 
 akurat siejesz to czego ja nie sieję....życzę powodzenia i trzymam kciuki.
 akurat siejesz to czego ja nie sieję....życzę powodzenia i trzymam kciuki.  Dziś przepięknie przyswiecało momentami słonko ...mono coś z tego bydzie.
  Dziś przepięknie przyswiecało momentami słonko ...mono coś z tego bydzie. 
 i może jeszcze drabinkę z nich zrobiłaś.
 i może jeszcze drabinkę z nich zrobiłaś. 

trzeba jakoś się pocieszyć. Co do pleśni to myślę, że mają za zimno. Jak kaloryfery są zimne to zwykle przekładam siewki na stół albo szafkę....i tak latam w te i we wte.
  trzeba jakoś się pocieszyć. Co do pleśni to myślę, że mają za zimno. Jak kaloryfery są zimne to zwykle przekładam siewki na stół albo szafkę....i tak latam w te i we wte.  

)
 )

Ten chochoł przy wejściu tylko zawadzał no i brzydki się zrobił jak sto diabłów.
 Ten chochoł przy wejściu tylko zawadzał no i brzydki się zrobił jak sto diabłów.
Elu to nie ja szybka tylko pomidory.Też od Bogusiu.Ja mam takie maleńkie szklarenki,kiedyś kupiłam w Obi a że stały na parapecie południowym to migiem wyskoczyły.Dziś rano dokładnie je przejrzalam i chyba jeszcze za wcześnie na pikowanie tym bardziej,że Grażynka Kogra każe pikować głęboko sadząc a więc poczekam,żeby było co zakopaćElizabetka pisze:Szybka jesteś ....już masz pomidorkowe siewki..

,czy podzieliłaś macierzystą
 ,czy podzieliłaś macierzystą   

Ale teraz mam problem bo nie mam do czego pikować.
  Ale teraz mam problem bo nie mam do czego pikować. 

A chochoły z wiosną żegnamy i do rzeki wyrzucamy.
 A chochoły z wiosną żegnamy i do rzeki wyrzucamy.  
  Z przyjemnością zajrzę do Kogrusi.
 Z przyjemnością zajrzę do Kogrusi. 
  Ja potrzebuję dwie a reszta już jest rozdzielona.
 Ja potrzebuję dwie a reszta już jest rozdzielona.  
  ...okno otwarte i coś pękło w powietrzu.
 ...okno otwarte i coś pękło w powietrzu. 

tak przestawiałam, że teraz nie wiem co jest sałata a co seler.
 tak przestawiałam, że teraz nie wiem co jest sałata a co seler.