Storczyki Storczykowej cz. 2
- agnieszka__
- 500p
- Od: 22 paź 2009, o 23:29
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Storczyki Storczykowej cz. 2
Dusiu ,śliczny jest ten falek różowy z lekkim piaskiem i biała warżką ,pewnie ma duże kwiaty ?

zielone jest piekne
pozdrawiam Agnieszka
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... 18&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
pozdrawiam Agnieszka
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... 18&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
Cudowny jest
.

Chyba mnie choroba dopada, a jak patrze na twoje śliczności to już bym chciała mieć 40 a nie 4 heh.
ale wszystko przede mną.
A ty masz pięknę te kwiatuszki, no nie moge sie napatrzeć. w ogóle na wszystkie! 

Pozdrawiam, Karina
- Storczykowa
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 7 lut 2008, o 19:31
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Różowy z białą warżką ma 9 cm, więc jest dość duży.
A ten nowy jest kwitnący, mimo, że z przeceny. Ale musiałam go przesadzić, bo był nieco przelany. Korzonki nie ma najgorsze.
A ten nowy jest kwitnący, mimo, że z przeceny. Ale musiałam go przesadzić, bo był nieco przelany. Korzonki nie ma najgorsze.
Cudowne :P , szkoda że nigdy nie mogę trafić na takie kolory, zawsze jak przecenią to tylko w białym kolorze.
Ja tez nie moge trafić, zawsze albo różowe albo białe.
Pozdrawiam, Karina
- Storczykowa
Jak ja byłam to były te rózowe mozaikowe i białe, ale białe miały plamy na liściach. Były po 10 zł, jeszcze kwitnące, niektóre przekwitały. Czasami jest spory wybór nawet w przecenionych, kiedyś były nawet pachnące Phal. valera na przecenie.
Bardzo mi się podoba ten nowy Phal. jest oryginalny i ma bardzo grube, szerokie wąsy, jeszcze takich u żadnego nie widziałam. Miałam kiedyś bardzo podobnego Phal., ale w zeszłym roku zachorował i usechł.
Bardzo mi się podoba ten nowy Phal. jest oryginalny i ma bardzo grube, szerokie wąsy, jeszcze takich u żadnego nie widziałam. Miałam kiedyś bardzo podobnego Phal., ale w zeszłym roku zachorował i usechł.
Naprawdę unikatowe kolory, i do tego za taką cenę. Widziałam w takiej cenie białe z jednym kwiatkiem ale wyglądał na strasznie zabiedzonego. Korzenie też wyglądały na przelane nie warto było kupować 

- pani_storczyk
- 500p
- Od: 15 mar 2010, o 14:18
Witaj
ale pięknosci
i na dodatek z przeceny
ja nie mogę tak trafić może kiedyś mi się uda.W kropeczki piękny a drugi mu w niczym nie ustępuje
pozdrawiam 

Gdyby tak każdego dnia na drogę naszego bliźniego rzucali jeden kwiatek
, to drogi ziemi byłyby pełne radości.
Pozdrawiam Ania

Pozdrawiam Ania
- Storczykowa
Akurat mi się trafiły ładne, jak byłam poprzednim razem, to było takich mnóstwo, a dzisiaj już tylko kilka i w nie najlepszym stanie, ale i w nie najgorszym. Były też Vandowate, głównie Ascocendy. Ale ja czekam na wystawę, chciałabym kupić jakąś Vandę, najchętniej białą albo taką bladoróżową w kropeczki albo czerwoną.
Storczykowa ty to masz szczęście do ładnych storczyków
Życzę Ci żebyś jeszcze trafiła na wymarzoną białą wandę 

Zapraszam...
i pozdrawiam..
http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... 29&t=31919" onclick="window.open(this.href);return false;

http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... 29&t=31919" onclick="window.open(this.href);return false;
- pani_storczyk
- 500p
- Od: 15 mar 2010, o 14:18
Ja nie widziałam białej wandy
.Życzę CI abyś ją zdobyla za nie dużą cenę.ja na wystawę raczej szybko się nie wybiorę bo mam daleko. najbliżej mam do Wrocławia i to ok. 2 godz jazdy autem. nie wiem czy w tym roku bedzie tam wystawa nigdzie nie znalazłam na ten temat wiadomości

Gdyby tak każdego dnia na drogę naszego bliźniego rzucali jeden kwiatek
Pozdrawiam Ania

Pozdrawiam Ania
Ale piękności kupiłaś
też muszę się wybrać na wiosenne zakupy, może już gdzieś czeka na mnie jakiś cudaczek
Storczykowa nie wiem czy pisałam ale wspaniałe zdjęcia robisz, mój sprzęt - niestety - nie pozwala mi na wykonanie tak pięknych, wyraźnych fotek.

Storczykowa nie wiem czy pisałam ale wspaniałe zdjęcia robisz, mój sprzęt - niestety - nie pozwala mi na wykonanie tak pięknych, wyraźnych fotek.
"Kwiat jest uśmiechem rośliny."
Storczyki_mala06
Storczyki_mala06