No no Joluś Ty tutaj nie smutaj... pokazuj kolory lata, a wiosna przyjdzie i tak nie ma wyjścia... co tam że u mnie pada śnieg od wczesnego popołudnia i już z 10 cm... od czwartku i tak będzie wiosna... musi bo w sobotę jadę na wieeeelkie zakupy szkółkowe A Maruna... posłonek... ech ludziska Wy mnie zbankrutujecie i uwariujecie
Witaj Igorku ja jak zaczynałam swoje pierwsze kroki tu na forum tez nie miałam zdjęć z poprzedniego roku to zawsze tak jest...w tym roku już widzę jak będziesz biegał z aparatem po swojej działeczce....
Halinko dziękuje ja również podziwiam Twoje
Aluniu Kochana ale Ci zazdroszczę tych wielkich zakupów ale to nie znaczy że to jest zła zazdrość po cichutku będę się cieszyć z Tobą
Alu u mnie też sporo śniegu, chyba całą noc padało bo rano nie mogłam otworzyć bramy tyle napadało
Anuś Skarbie ja tez już tracę nadzieję, ale z tego co czytam wszędzie w całej Polsce biało.....ale jest nadzieja ponoć końcem tygodnia ma już być cieplej
Monisiu witaj Kochanie cieszę się że już jesteś i również cieszę się że miałaś tak wspaniały wypoczynek zazdroszczę Ci tego słoneczka bo ja przez tę zimę tak przemarzłam że czekam na nie jak na zbawienie
Witaj Joleczko kochana.
Piękne tulipanki. Kiedy wreszczie na zywo sie je zobaczy. u mnie znów biało . Jolunia ja troche na zakupy-aby odstresować sie przez pogodę. Mam nadzieje, ze to juz ostatnie podrygi zimy. Przecież trzeba siać i sadzić Kochanie pozdrówka
Witaj Joluś Superaśne tulipany. Oby tak zima szybciej się skończyła , to wspomnienia staną się rzeczywistością. U mnie dzisiaj w nocy znowu napadało tego białego chole...stwa