Iza-A więc to ta piękna Brodiea ,o której Wiktoria już mi wspominała
Nawet ostatnio w którymś ze sklepów internetowych widziałam cebulki -muszę sprawdzić w którym...
Ładne toto ...A ja w ogóle lubię niebieskie kwiaty
Ewo -Gloriadei -O tylu roślinach nie wiedziałam wcześniej -a ten Agapant jest wyjątkowy!!
Już z 10 minut próbuję wkleić następne -a tu pech ! Nie da się ....
Ale wiecie - jeśli taka pogoda ma już zostać na zawsze to muszę sobie dawkować stare zdjęcia,
żeby mi starczyło na cały rok...
Bez takich tu, złowieszczych prognoz, proszę
Zima zabierze swoje zabawki już wkrótce, a Ty ćwicz cierpliwość w zmaganiach z fotosikiem! Doskonale Ci idzie, jakie światło na tych zdjęciach! Cudne lato...
magdala pisze:Już z 10 minut próbuję wkleić następne -a tu pech ! Nie da się ....
Ale wiecie - jeśli taka pogoda ma już zostać na zawsze to muszę sobie dawkować stare zdjęcia,
żeby mi starczyło na cały rok...
Madziu, ja Cię proszę...
Nawet tak nie myśl
Bo jeszcze wykraczesz i co to będzie??
Dzisiaj już zdjęcia ładnie "latają" ,a więc pozwolę sobie na więcej Co prawda powinnam tu wklejać zdjęcia
kiełkujących tulipanów ,szafirków i innych cebulowych ,ale skoro to wszystko pod śniegiem ....
A o tej wiecznej zimie tak sobie myślałam, jak to musi być w krajach położonych wysoko na północy?
Przecież tam tak chyba mają - chwilowa przerwa na kilkanaście słonecznych dni i od nowa zima...
Strasznie to musi być trudne -nie doczekać się wybuchu wiosny...
Magdo ,
to jest miłe dla oka , od razu robi się cieplej, słoneczniej - chociaż w marzeniach . Bo na dworze jakby zima sobie z nas drwiła .
Pozdrawiam z zimowej Łodzi