Witaj! Piekne kolorki u Ciebie, i kolekcje nieziemskie.... a możesz zdradzić gdzie zakupiłaś te najpiękniejsze czyli peonie drzewiaste? Właśnie na nie zachorowałam....
 Witaj! Piekne kolorki u Ciebie, i kolekcje nieziemskie.... a możesz zdradzić gdzie zakupiłaś te najpiękniejsze czyli peonie drzewiaste? Właśnie na nie zachorowałam....  
 Pozdrawiam cieplutko...

.  Cały  czas  się  zachwycam  różnorodnością   kwiatów  .  Chyba  wproszę  się   do  Ciebie   gdy  będzie   już  zielona  działka   ,  żeby  te  cudeńka   w  realu  zobaczyć
 .  Cały  czas  się  zachwycam  różnorodnością   kwiatów  .  Chyba  wproszę  się   do  Ciebie   gdy  będzie   już  zielona  działka   ,  żeby  te  cudeńka   w  realu  zobaczyć    .
 . Ile lat ma Twój ogród?
 Ile lat ma Twój ogród?

Cudnie w tej dżungi, a ja pozbyłam się wyrzutów sumienia-też sadzę bez planu, sto razy przesadzam i ciągle dokupuję, "i musi się zmieścić". Pewnie za 10 lat będzie u mnie podobnie
 Cudnie w tej dżungi, a ja pozbyłam się wyrzutów sumienia-też sadzę bez planu, sto razy przesadzam i ciągle dokupuję, "i musi się zmieścić". Pewnie za 10 lat będzie u mnie podobnie  

Bo chyba każdej z nas co nieco przybędzie tej wiosny w ogródku .
 Bo chyba każdej z nas co nieco przybędzie tej wiosny w ogródku .

Tak chciałabym je mieć u siebie,ale nie wiem, czy nie wymarzną.
 Tak chciałabym je mieć u siebie,ale nie wiem, czy nie wymarzną. 

Ewuniu ale to strasznie daleko...ewkapaw pisze:Gosiu takie piękności pokazujesz. Cały czas się zachwycam różnorodnością kwiatów . Chyba wproszę się do Ciebie gdy będzie już zielona działka , żeby te cudeńka w realu zobaczyć
.
 .
 . ?
 ?

...i zrobiłam zakupy
 ...i zrobiłam zakupy