Ewuś dzięki za cieplutkie pozdrowienia. Ja swój wątek tworzę chyba jeszcze wolniej, mam niewiele zdjęć, myślę ,że wiosną i latem nadrobię. Znajdziesz mnie pod nazwą Mój skromny ogródek. Nie wiem jak zrobić taką zakładkę pod spodem, żeby do mnie trafić ??? Podpowiedz
Dzięki mirdem Dzisiaj był piękny słoneczny dzień i wybrałam się na działkę.Już czuje się wiosnę chociaż śniegu co nie miara. Pierwsze prace na działce zostały wykonane opryskałam nektarynkę bo pączki już zaczynają nabrzmiewac.Po pracy tak jak należy trzeba odpocząc i posłuchac ptaków z filizanką kawy w ręku . Słoneczko ,śpiew ptaszków,kawa i......śnieg jak okiem sięgnąc
Widziałam nad moją dzialką 2 nasze orły bieliki zaczynali swój śpiew godowy pięknie to wygląda
AGA Zima jest wpełni ale moja nektarynka już myśli o wiośnie .W ubiegłym roku pryskałam jak pączki były juz trochę widoczne i latem dostała takiej kędzierzawości że hej.... .To w tym roku jestem może szybsza od tego świństwa ... Spryskałam syllitem ,za dwa tygodnie znowu popryskam jakimś grzybobójczym będę pryskac co dwa tygodnie no i zobaczymy co z tego wyjdzie