No proszę wreszcie i tu dotarłam i co widzę cudne nabytki i śliczności , gratuluję listeczka u choruszka ja moje reanimuję w żwirku na 3 reanimowane do tej pory 3 uratowane , teraz mam następne 3 w szklanych naczynkach i kamieniach
Ulalala ale się tu zakurzyło aż wstyd
ale też nic wiele się u storczysiów nie dzieje poza tym że wyglądą jak całkiem dorodna salata , o kwiatkach nawet nie myślą ale coby niebyło tak całkiem smutno to pojawiło się cos nowego
poza tym kilka roslinek nadawalo się już do przesadzenia co też uczyniłam i teraz czekam na upragnione łodyzki kwiatowe
Aniu , kolekcja śliczna a nowość ma piękny i intensywny kolorek
Po sałacie zawsze przychodzi czas na kwitnienie, więc jeśli Twoje storczyki inwestują teraz w korzenie i listki, to i doczekasz się kwiatków ;)
Witam
Gratuluje kolekcji storczyków... są piękne ja mam na razie jedną orchideę ale po obejrzeniu Twojego ostatniego nabytku o buraczkowym kolorze chyba nie powstrzymam sie od kupna takowego
Pozdrawiam
Rośliny są jak ludzie, potrzebują miłości by żyć, pokonywać choroby i umierać w spokoju. ZAPRASZAM
muszę przyznać że ja po obejrzeniu kilkunastu wątków znowu nabrałam chęci na storczyki ,pomimo że moje dotychczasowe jakoś nie kwapią się do ponownego kwitnienia i stąd nowy buraczkowo - wiśniowy a dziś ide zapolować do bierdonki