Ogród piofigla cz1.
- piofigiel
- 1000p
- Od: 11 lis 2009, o 17:15
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Ogród piofigla cz1.
Cześć Gosiu fajnie że zaglądasz, miło mi
Grażynko ja to zawsze umniejszam swoje umiejętności czy zdolności z wrodzonej skromności, ale jeśli uważasz że mam rękę do strzyżenia to cieszę się z Twojej opinii, opinii świetnej Ogrodniczki, Osoby znającej się na rzeczy, dziękuję
Pozdrawiam Tomek

Grażynko ja to zawsze umniejszam swoje umiejętności czy zdolności z wrodzonej skromności, ale jeśli uważasz że mam rękę do strzyżenia to cieszę się z Twojej opinii, opinii świetnej Ogrodniczki, Osoby znającej się na rzeczy, dziękuję

Pozdrawiam Tomek

- Margo2
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 8 lut 2010, o 12:14
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Tomku jak mogłabym pominąć Twój wątek. Masz moje ulubione miejsce do marzenia o królewiczu z bajki. 

- piofigiel
- 1000p
Gosiu...Gosiu... coś mi się zdaje że Ty nie powinnaś mówić o takich marzeniach na forum publicznym, przecież już masz jednego królewicza, nieprawdaż.....a jak On poczyta....ale przecież pomyśli że to o nim
Wiesz że to żarcik..? Fajnie że to u mnie chciałabyś posnuć takie piękne marzenia, cieszy mnie to, jesteś wesoło podchodzącą do życia Kobietą, z humorem łatwiej jest stykać się z tym co los przynosi
Pozdrawiam Tomek

Wiesz że to żarcik..? Fajnie że to u mnie chciałabyś posnuć takie piękne marzenia, cieszy mnie to, jesteś wesoło podchodzącą do życia Kobietą, z humorem łatwiej jest stykać się z tym co los przynosi

Pozdrawiam Tomek

- Margo2
- Od: 8 lut 2010, o 12:14
Mam nadzieję, że przyjmujesz to z humorem. Piofigiel dał mi taką nadzieję.
Pisałam już wcześniej, że ta budowla za ławeczką przypomina mi zamkową wieżę. Stąd te marzenia.
A poza tym masz rację, uwielbiam żarty i śmiać się do rozpuku.
Pisałam już wcześniej, że ta budowla za ławeczką przypomina mi zamkową wieżę. Stąd te marzenia.

A poza tym masz rację, uwielbiam żarty i śmiać się do rozpuku.
- piofigiel
- 1000p
Tak Gosiu pamiętam o tym 'zamku', kiedyś na początku wątku napisałem że to relikt poprzedniej epoki, z walorów zamku ma tylko wielkość i nic poza tym
Ale w tamtym miejscu rzeczywiście jest miło posiedzieć i można nawet pomarzyć.
Z tym piofiglem to masz rację, chociaż jego geneza była zupełnie inna ale się przypasowała
Pozdrawiam Tomek

Z tym piofiglem to masz rację, chociaż jego geneza była zupełnie inna ale się przypasowała

Pozdrawiam Tomek

- malgocha1960
- Od: 8 lut 2010, o 18:15
Piękny i dojrzały ogród, fiołki na parapetach cudowne.Wdzień na spokojnie przejrzę sobie strona po stronie, bo warto zostać na dłużej.
Tomku przyszłam z rewizytą. Ogród masz piękny, bardzo w moim guście. Chciałabym się spytać, czy przycinasz karaganę syberyjską szczepioną na pniu. Mam też tą roślinę, z tym że u mnie smutnie zwisa w dół. Myślę, że ją wiosną obciacham i z czasem będzie wyglądać jak Twoja.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
- piofigiel
- 1000p
Małgosiu witam serdecznie , dziękuję za wizytę, miło mi że nasz ogród Ci się podoba
Daszo witaj, dziękuję za miłe słowa. Karaganę nabyłem zupełnie przypadkowo, aby ze szkółki nie wychodzić z pustymi rękami, wziąłem ją i tak została w ogrodzie. Przycinam ją co roku, podobnie jak wierzby iwy, robię jej taki parasol, nie mam innego pomysłu na jej 'fryzurę'
TU JĄ TROCHĘ WIDAĆ

Pozdrawiam Tomek

Daszo witaj, dziękuję za miłe słowa. Karaganę nabyłem zupełnie przypadkowo, aby ze szkółki nie wychodzić z pustymi rękami, wziąłem ją i tak została w ogrodzie. Przycinam ją co roku, podobnie jak wierzby iwy, robię jej taki parasol, nie mam innego pomysłu na jej 'fryzurę'

TU JĄ TROCHĘ WIDAĆ

Pozdrawiam Tomek

- kogra
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 maja 2007, o 18:02
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Moja miała fryzurę do ziemi i przez to chyba złapała chorobę.
Przycięłam jak twoja i teraz zobaczę czy coś to dało.
Widoczek jak z żurnala Tomku.
Przycięłam jak twoja i teraz zobaczę czy coś to dało.
Widoczek jak z żurnala Tomku.

Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
- korzo_m
- Od: 17 kwie 2006, o 10:14
Tomku to kiedy trzeba przyciąć karaganę, moja ma takie rzadkie, długie gałązki, niezbyt ciekawie wygląda, jutro zrobię zdjęcie to wkleję u siebie.
Jestem pełna zachwytu dla twojego wypieszczonego ogródka, a żywopłociki-rewelacja.
Jestem pełna zachwytu dla twojego wypieszczonego ogródka, a żywopłociki-rewelacja.
- Gencjana
- Od: 27 sty 2010, o 22:14
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Pooglądałam, trochę poczytałam
.Po pierwsze: że też mając taaki wspaniały ogród znajdujesz dobre słowo
dla innych. Wspaniałe krzewy, wszystko bujne i świetnie komponowane. Uznanie dla Mamy- Projektantki, jak przeczytałam.
Powierzchnia (zazdroszczę) daje pole do popisu, ale poparta Waszym talentem dopiero daje efekt.
A i wątek rośnie w tempie nie gorszym niż roślinki. Nie ma to jak atrakcyjny Ogrodnik. Podziwiam, jak dajesz radę. A.

dla innych. Wspaniałe krzewy, wszystko bujne i świetnie komponowane. Uznanie dla Mamy- Projektantki, jak przeczytałam.
Powierzchnia (zazdroszczę) daje pole do popisu, ale poparta Waszym talentem dopiero daje efekt.
A i wątek rośnie w tempie nie gorszym niż roślinki. Nie ma to jak atrakcyjny Ogrodnik. Podziwiam, jak dajesz radę. A.

- korzo_m
- Od: 17 kwie 2006, o 10:14
Tomku wkleiłam w swoim ogrodzie zdjęcia karagany, proszę jak znajdziesz chwilkę czasu, zaglądnij, pooglądaj i podpowiedż, będę wdzięczna