Czas na kolejną część ( już trzecią
 ) Działki na Kaszubach.
 ) Działki na Kaszubach.Zapraszam serdecznie wszystkich, którzy bywali w poprzednich częściach oraz nowych gości - u mnie furtka zawsze otwarta...
Na początek krótkie podsumowanie, a raczej największe zmiany jakie nastąpiły w ubiegłym roku. Niektóre dotyczą działki a inne domku. Ale domek jest integralną częścią działki i jej dominującym elementem ( a dla mnie skarbonką bez dna)
 Zakupiliśmy aerator-wertykulator z nadzieją że połacie porośnięte trawą zaczną przypomnać prawdziwe trawniki
 Zakupiliśmy aerator-wertykulator z nadzieją że połacie porośnięte trawą zaczną przypomnać prawdziwe trawniki 
  Stara drewniana i mocno krzywa kratka została zastąpiona nową pergolą
 Stara drewniana i mocno krzywa kratka została zastąpiona nową pergolą Wiosną pod płotem zamieszkały nowe róże
 Wiosną pod płotem zamieszkały nowe róże 
  Został uporządkowany taras i została zamontowana balustrada. Daleko mu jeszcze do takiego wyglądu jaki sobie wymarzyłam ale nie od razu Kraków zbudowano - a w tym przypadku taras
 Został uporządkowany taras i została zamontowana balustrada. Daleko mu jeszcze do takiego wyglądu jaki sobie wymarzyłam ale nie od razu Kraków zbudowano - a w tym przypadku taras 

) Grażynki-Księgowej
 ) Grażynki-Księgowej

) upiększać działkę kwieciem i zielenią!
 ) upiększać działkę kwieciem i zielenią! Widzę ,że nowe wątki kiełkują niczym tulipany na wiosnę
  Widzę ,że nowe wątki kiełkują niczym tulipany na wiosnę