Dlatego hostomaniacy " sadzą cień"

Witaj Jacku, miło Cię gościć.

Lady R, te hosty to
GREAT EXPECTATIONS
AUREOMARINATA
AVOCADO
NN
BLUE CADET
Raaany... Jak można takie rzeczy publicznie wypisywać!Babopielka pisze:Dobrze ,że na mnie hosty nie działają![]()
Pierwsze zamówienie już poszło, w poniedziałek wysyłam drugie.Pod koniec tygodnia jadę po odbiór roślin.I dopiero jak się uporam z wysyłkami to będzie następne, dopiero w kwietniu.Lady-r pisze:Igo gdzieś na Forum przeczytałam, że już nie zbierasz zamówień... i serce mi zamarło.
Ona się tylko z nami droczy, przecież widziałam na własne oczy hostową rabatkę.raistand pisze:Raaany... Jak można takie rzeczy publicznie wypisywać!Babopielka pisze:Dobrze ,że na mnie hosty nie działają![]()
iga23 pisze:
Pierwsze zamówienie już poszło, w poniedziałek wysyłam drugie.Pod koniec tygodnia jadę po odbiór roślin.I dopiero jak się uporam z wysyłkami to będzie następne, dopiero w kwietniu.
Tak ! Iga ma całkowitą racje. Ja w ubiegłym roku zasadziłam ok.3 arów tego "cienia". Ale co robić....host tyle jeszcze do wysadzenia a działka istna patelnia.iga23 pisze: Dlatego hostomaniacy " sadzą cień"
Dorotka , w poniedziałek rano OK.Do 10 rano.dodad pisze:Czy jak wyślę zamówienie w niedzielę wieczorem lub w poniedziałek rano to jeszcze zdążę na tą dostwę?
Czekam na "grupówkę" - chcemy zamówić wspólnie