Rozczochrany ogródek Stokrotki 2009 cz.2

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
stasia109
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 7 lip 2008, o 10:44
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Re: Rozczochrany ogródek Stokrotki 2009 cz.2

Post »

Piekny Chopin jeden i drugi :shock: ;:138 ;:63
Adresy do moich wątków
Zwierzęta też odczuwają głód, pragnienie, ból, strach... i to już powód by nie zadawać im cierpienia i krzywdy.
Awatar użytkownika
Ave
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 9 kwie 2008, o 12:11
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Oba Pianisty - cud-miód, mogłyby rosnąć wespół-w zespół.
Wchodzenie na str. Clematis.pl jest niebezpieczne dla psychiki i... portfela. Ostrzegam, jakby co... ja już nieuleczalnie chora... a portfel pagib.
Awatar użytkownika
100krotka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 2 gru 2008, o 20:11

Post »

bishop pisze:
100krotka pisze:[...]moje dziewczyny spały u koleżanki i przez cały następny tydzień śpiewały piosenki Dody. [...]
I jaką karę im wymyśliłaś? Bo chyba nie wydziedziczyłaś od razu za błędy młodości?
One małe, niewinowate, nic nie kumają :;230 Mnie najbardziej wkurza przekaz tych piosenek - co to znaczy "mozesz mieć każdego"? To cżłowieka można "mieć"? Jak rybki w akwarium? Wrrrr ;-)

Ave, one w zasadzie rosną wespół w zespół, jeden naprzeciwko drugiego :-) mam nadzieję, że w tym roku szczeólnie róża sie rozkręci, bo kupiłam ją jako umarlaka gdzieś koło sierpnia, a jeszcze zdążyła zakwitnąć...to moja ulubiona róża, mam nadzieję, że nie sprawi mi zawodu...

Azi, włąśnie miałam dopisać, że pełza. Praecox pełza daleko daleko, taka np. Arabella jest skromniejsza, ale za to o wiele ładniejsza...z bylinowych mam też Alionushkę i inspiration.

Elsi, Vivaldi też może być :-) A wiesz, że ja im puszczę cztery pory roku, to jest takie coś, co łatwo wpada w ucho...
"Dużo ludzi nie wie, co robić z czasem. Czas nie ma z ludźmi tego kłopotu. " (Magdalena Samozwaniec)
Moje linki - i aktualny
Wizytówka
Awatar użytkownika
gorzata76
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 2 cze 2009, o 14:41

Post »

Puść im, puść :wink: niech im się wrażliwość kształtuje...
U mnie tak generalnie to albo klasyka właśnie (Beethoven zaczyna mnie przyprawiać o rozstrój nerwowy :evil: ) albo Arka Noego, czy coś w ten deseń - czyli krzyczące dzieciaki, niekoniecznie obdarzone słuchem :evil:
Ja tam jeszcze pal licho, mnie w dzieciństwie musieli blisko słoni trzymać (nie, żebym fałszowała, ale niuansów nie łapię :roll: ), ale M cierpi bardzo...
magdala

Post »

Ave pisze: Wchodzenie na str. Clematis.pl jest niebezpieczne dla psychiki i... portfela. Ostrzegam, jakby co... ja już nieuleczalnie chora...
No ,to możesz Ewo poczuć się winna kolejnej ofiary :wink: Zaraz wejdę na tę stronę :D

100krotko :D co do muzyki słuchanej przez dzieciątka- nie wierzę,że takie chwilowe wpływy (koleżanki)
mogą trwale uszkodzić gust muzyczny -tak mi się wydaje...
Moja starsza ,choć miała bliską koleżankę "dodową" nie uległa zupełnie, ale później niestety została
pochłonięta przez zgubną stylistykę Mangi japońskiej i słuchała jakichś durnowatych piosenek japońskich gwiazdek...
Ciężko mi z tym było :?
Ale już wychodzi na prostą i słucha fajnej muzyki :D

Gosiu :D Co do Arki Noego ... Moje młodsze dziecko miało wielki problem z przypinaniem do fotelika
w samochodzie - jak już ruszaliśmy -w naszym aucie był taki wrzask ,że coś strasznego-histeria!
I wtedy mąż odpalał taśmę z numerem "Sieje je " ....Na cały głos ,te dzieciaki darły się na płycie,
my studziliśmy emocje po walce,a moja córka uspokajała się zupełnie. Normalnie mam traumę...
Awatar użytkownika
gorzata76
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

:lol: :lol: :lol:

U nas dodatkowo jest problem z tym, ze M jest... hmmm... racjonalistą, a to są piosenki bądź co bądź, o wydźwięku religijnym :roll:

Magda... ja, przyznaję się bez bicia, przechodziłam w wieku lat nastu etap fascynacji zespołem New Kids On The Block :oops: ale wyrosłam na ludzi... i teraz w towarzystwie nie wiem co to za jedne jakieś Rihany itp. :wink:
Awatar użytkownika
dominikams
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 21 sty 2008, o 10:48

Post »

gorzata76 pisze:... i teraz w towarzystwie nie wiem co to za jedne jakieś Rihany itp. :wink:
Ja nawet nie wiem, jak to się wymawia :oops: :;230 :;230
Awatar użytkownika
gorzata76
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Domiś... ja nawet nie wiem, jak to się pisze właściwie :lol:
Nasze radio w samochodzie źle odbiera Trójkę, więc słuchamy albo Jedynki, albo jakiś Zetek czy coś w tym stylu... miałam ubaw, jak pan ciągle mówił, że śpiewał Dżejszon... dopiero po jakimś czasie dowiedziałam się ( z RDS...), że to Jay Sean :;230
A ja się zastanawiałam, dlaczego tamten tak "szepleni"... :;230
magdala

Post »

Ale co to za Rihana ???Ja nie wiem....
Awatar użytkownika
dominikams
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 21 sty 2008, o 10:48

Post »

gorzata76 pisze:Domiś... ja nawet nie wiem, jak to się pisze właściwie :lol:
Nasze radio w samochodzie źle odbiera Trójkę, więc słuchamy albo Jedynki, albo jakiś Zetek czy coś w tym stylu... miałam ubaw, jak pan ciągle mówił, że śpiewał Dżejszon... dopiero po jakimś czasie dowiedziałam się ( z RDS...), że to Jay Sean :;230
A ja się zastanawiałam, dlaczego tamten tak "szepleni"... :;230

He he, dobre - ale i tak nie mam pojęcia, o kim mowa :twisted:

Madziu - to ta od "ambreli" :;230
magdala

Post »

Ja też żadnego Dżejszona nie znam.... O tej Rihanie to pomyślałam ,że to cóś z kreskówek ;:112
aleb-azi
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 29 gru 2009, o 18:18
Kontakt:

Post »

Oj dobrze, że nas więcej nie z tej planety. Czasem w towarzystwie myślę sobie, że coś nie tak ze mną. A tu widzę, że wszystko OK. Jedni mają tak. A inni... inaczej :D
Awatar użytkownika
gorzata76
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

I niechcący może się okazać, że nas, tej mniejszości, jest więcej :wink:
elsi
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 17 sty 2009, o 17:26

Post »

Możemy za to budzić zrozumiałe niezrozumienie u tej "większości".
gdy zaczniemy rozmowę o badylach, zachwycać się g....uanem itp. :lol: :lol:
Kiedy paliłam, byłam przynajmniej - prawie - na bieżąco w serialach, teraz i to straciłam :;230
Pozdrawiam. Elżbieta
Ogród Elżbiety
Awatar użytkownika
100krotka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 2 gru 2008, o 20:11

Post »

A propos Trójki radiowej, czy ktos słuchał wczoraj finalu plebiscytu "Srebrne Usta?" Ja po raz pierwszy słyszałam kilka wypowiedzi i o mało nie umarłam ze śmiechu słysząc wiersz posła Wziątka (nawet o nim wcześniej nie słyszałam). Cóż za kaznodziejski zapał! :;230

Tu są nagrania

Jakby się kto pytał, co słychać na kaloryferach, to spieszę donieść, że

Obrazek Obrazek
"Dużo ludzi nie wie, co robić z czasem. Czas nie ma z ludźmi tego kłopotu. " (Magdalena Samozwaniec)
Moje linki - i aktualny
Wizytówka
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”