Ja wczoraj posadziłam 6 sztuk zwisającej czerwonej. Na żółtą zabrakło mi donic, muszę dokupić. Mam nadzieję, że udadzą mi się lepiej niż w zeszłym roku. Postanowiłm też poświęcic im więcej uwagi niż tym w zeszłym roku, może coś z tego będzie!
LeNka pisze: Ja dzisiaj dokupiłam następne, pomarańczowa była oszukana bo tylko miała 2 bulwy , a ja głupia nie sprawdziłam.
Pozwolę sobie zadać pozornie głupie pytanie.
Czy z tych bulw faktycznie wyrasta to co jest na obrazku?! Może ktoś kupował bulwy tej firmy i może potwierdzić. Ja ostatnio po przygodach z kannami i liliowcami jestem bardzo sceptyczny.
Andrzeju nie wiem czy będą to takie begonie jak na obrazku, kupiłam je pierwszy raz :P , mam tylko nadzieję że nie wyrośnie z tego jakiś pospolity chwast
Śliczna .
Hm.. , wybieram się dzisiaj do Rzeszowa i rozglądnę się za nimi , tylko tak to z tymi obrazkami na opakowaniach jest.. Jak kupowałem np. dalie bordowe z wielkimi kwiatami to zakwitła na biało i to jeszcze malymi kwiatkami .
Tulipan998 pisze:Śliczna .
Hm.. , wybieram się dzisiaj do Rzeszowa i rozglądnę się za nimi , tylko tak to z tymi obrazkami na opakowaniach jest.. Jak kupowałem np. dalie bordowe z wielkimi kwiatami to zakwitła na biało i to jeszcze malymi kwiatkami .
A kupowałeś takie w kapersach, zapakowane "fabrycznie" z obrazkiem. Czy takie wyłożone w... nie wiem jak to się fachowo nazywa... w takich "szufladach" od producenta.
Ja w zeszłym roku tak się przerobiłam, pani w sklepie sprzedawała z dużych kartonów, niby z obrazkiem, ale wyszy całkiem inne niż kupowałam , dlatego w tym roku zamówiłam w kapersach
Tulipan998 pisze:Śliczna .
A kupowałeś takie w kapersach, zapakowane "fabrycznie" z obrazkiem. Czy takie wyłożone w... nie wiem jak to się fachowo nazywa... w takich "szufladach" od producenta.
Kupowałem te zapakowane fabrycznie z obrazkiem i były oszukane .
A te na wage z pudeł w Auchanie dziwne ale sie zgadzały , a przecież są tacy co przerzucają z pudła do pudła.. .