Oaza spokoju Hanki - 2009
- Hanka 1
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 30 kwie 2008, o 20:03
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Oaza spokoju Hanki - 2009
Halinko a mnie się wydaje,że nie ma tego złego.Bądźmy cierpliwe a jeśli chodzi o zapowiadane mrozy to może i lepiej,że u nas jeszcze śnieg.
- hal1959
- Od: 13 mar 2008, o 19:52
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Wiem Hanuś,ale ta zima naszą cierpliwość nadweręża
Jeszcze i śnieg może dosypać ,ale trudno trzeba wytrzymać

Jeszcze i śnieg może dosypać ,ale trudno trzeba wytrzymać

- Elizabetka
- Przyjaciel Forum
- Od: 4 lip 2006, o 20:04
Chyba się skuszę na tą dzierotkę. 

- JAKUCH
- Od: 19 paź 2008, o 21:39
Eluś może Dzierotka zrobi furore . Sama jestem jej ciekawa gdyż na opakowaniu fajnie wygląda . Dobrze Haniu ,że wszystkie róże żyją i mają sie dobrze . Widzę ,że fiołki również mają się dobrze
- bogusia177
- Od: 14 wrz 2007, o 08:38
Ja dzierotkę pamiętam z dzieciństwa ,,zawsze była odkąd pamiętam w naszym ogródku ,
tylko nie wiedziałam jak się nazywa
Ale w tym roku ,już na pewno ją kupię i posieję ,lubię kwiatki bezproblemowe
tylko nie wiedziałam jak się nazywa

Ale w tym roku ,już na pewno ją kupię i posieję ,lubię kwiatki bezproblemowe

- Hanka 1
Witam Wszystkich
Halinka u mnie na dziś śniegu prawie nie ma.Nie wiem czy to tak dobrze,bo zapowiadają mrozy.Po pracy byłam trochę na ogrodzie ,cebulowe wychodzą prawie wszystkie ale już ciemno i niewiele mogłam zobaczyć.A jak u ciebie z śniegiem?
Elżbietka skuś się oj skuś.Dzierotka to taka wdzięczna roślina.Raz zasiejesz a w następnych latach będziesz ją już mieć.Sama się sieje
Jadzia Zaczęłaś z dzierotką i dobrze,że o niej napisałaś.Robi furorę.Ja ją mam od lat i nie myślałam,że to taki nieznany kwiatek.Róże przetrwały ale muszą niektóre nisko ciąć.
Bogusia Kup Bogusiu dzierotkę a na pewno nie będziesz żałować.Wg mnie ona lepiej wygląda "rozsypana".Tzn zasiej tak jak sieję się trawę a jeszcze jakbyś wymieszała ją z niebieskim kwiatkiem-byłoby super.Ja mam taką kompozycję tylko nie pamiętam jak nazywa się ten niebieski

Ojej czemu strona tak mi się rozjechała i nie mogę jej ściągnąć
Halinka u mnie na dziś śniegu prawie nie ma.Nie wiem czy to tak dobrze,bo zapowiadają mrozy.Po pracy byłam trochę na ogrodzie ,cebulowe wychodzą prawie wszystkie ale już ciemno i niewiele mogłam zobaczyć.A jak u ciebie z śniegiem?
Elżbietka skuś się oj skuś.Dzierotka to taka wdzięczna roślina.Raz zasiejesz a w następnych latach będziesz ją już mieć.Sama się sieje
Jadzia Zaczęłaś z dzierotką i dobrze,że o niej napisałaś.Robi furorę.Ja ją mam od lat i nie myślałam,że to taki nieznany kwiatek.Róże przetrwały ale muszą niektóre nisko ciąć.
Bogusia Kup Bogusiu dzierotkę a na pewno nie będziesz żałować.Wg mnie ona lepiej wygląda "rozsypana".Tzn zasiej tak jak sieję się trawę a jeszcze jakbyś wymieszała ją z niebieskim kwiatkiem-byłoby super.Ja mam taką kompozycję tylko nie pamiętam jak nazywa się ten niebieski

Ojej czemu strona tak mi się rozjechała i nie mogę jej ściągnąć
- hal1959
- Od: 13 mar 2008, o 19:52
Hanuś u mnie starego śniegu po kolana i wyżej,a i świeży pada od 2 dni
Nie mogę zrobić przeglądu w ogrodzie ,jeszcze zimowe klimaty

Nie mogę zrobić przeglądu w ogrodzie ,jeszcze zimowe klimaty

- JAKUCH
Haniu możeza duże zdjęcia wkleiłaś ale kompozycja urocza . Niestety nie wiem jak nazywa się ten niebieski dzwonek
Świetny pomysł z niebieskimi kwiatkami
Ja na pewno odgapię hihihi

Ja na pewno odgapię hihihi
z uśmiechami Iza
u liski
u liski
- Hanka 1
- JAKUCH
HANIU czy na 1 zdjęciu z żółtą lilia to tez ona . Lilie cudowne ta wielka kępka . Niesamowity widok . Fajne zestawienia porobiłas

- Hanka 1
Tak Jadziu to też dzierotka.Tak do końca to nie wiem dlaczego jedne są pełne a drugie nie.Nieraz na jednej gałązce są pełne i ślepki.JAKUCH pisze:HANIU czy na 1 zdjęciu z żółtą lilia to też ona . Lilie cudowne ta wielka kępka . Niesamowity widok . Fajne zestawienia porobiłas![]()

- Danio
- Od: 8 lis 2006, o 18:44
Śliczna ta dziergotka, nie znałam jej do tej pory. Muszę się rozejrzeć za nasionami.
Przepiękne te biało różowe lilie.
Dziewczyny piszą o wiośnie a u nas śnieżyce. Ciekawe, kiedy będzie można rozpocząć sezon ogrodowy?
Pozdrawiam Dorota
Przepiękne te biało różowe lilie.
Dziewczyny piszą o wiośnie a u nas śnieżyce. Ciekawe, kiedy będzie można rozpocząć sezon ogrodowy?
Pozdrawiam Dorota
Żyjesz tylko raz, ale jeśli żyjesz dobrze, to wystarczy /Joe E. Lewis/
Ogród za borem
Ogród za borem cz. 2
Ogród za borem
Ogród za borem cz. 2
- Hanka 1
Witaj Dorotko
My musimy jeszcze poczekać aby można było cokolwiek robić w ogrodzie.Już mi się bardzo dłuży ta zima.Jak dziewczyny pokazują kwitnące kwiaty to aż mnie ściska.U mnie wszystko jeszcze śpi.Trochę cebulowych wychyliło główki ale dziś ten śnieg całkiem je przysypał.Miałam jednego ciemiernika już nawet rozchylał kwiatek i mój pies go dopadł Moja Mikusia wykopała go z korzeniami.Wsadziłam ale czy będzie co z tego,nie wiem,bardzo pokiereszowany..Ale nic to Dorotko.Do nas też przyjdzie wiosna.Aby jak najszybciej.
My musimy jeszcze poczekać aby można było cokolwiek robić w ogrodzie.Już mi się bardzo dłuży ta zima.Jak dziewczyny pokazują kwitnące kwiaty to aż mnie ściska.U mnie wszystko jeszcze śpi.Trochę cebulowych wychyliło główki ale dziś ten śnieg całkiem je przysypał.Miałam jednego ciemiernika już nawet rozchylał kwiatek i mój pies go dopadł Moja Mikusia wykopała go z korzeniami.Wsadziłam ale czy będzie co z tego,nie wiem,bardzo pokiereszowany..Ale nic to Dorotko.Do nas też przyjdzie wiosna.Aby jak najszybciej.