Działka P & K - (FIGA)
- kogra
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 maja 2007, o 18:02
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
No, no ...piwo, kawa, ciasteczko ze śmietaną........ciekawe co z tego będzie ?????

Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
- empuza
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 4 cze 2007, o 09:30
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Jak to co, Grażynko? rewolucja... w ogrodziekogra pisze:No, no ...piwo, kawa, ciasteczko ze śmietaną........ciekawe co z tego będzie ?????![]()
![]()
![]()

"Gdy w jednym domu światło gaśnie i ogród przestaje żyć, w drugim rodzi się nowe życie."
Empuzka i jej ROD-wy świat-rok 2012
Empuzka i jej ROD-wy świat-rok 2012
Kasiu po ostatnich Twoich postach dostaję ślinotoku. Nadrabiam zaległości u Ciebie. U dzieci duże zmiany (oczko, hmmm tez chciałbym mieć ) - pracowite teTwoje dzieciaki no nie?
Idę jeszcze do Twojego drugiego wątku. Jeszcze się odezwę

Idę jeszcze do Twojego drugiego wątku. Jeszcze się odezwę

Pozdrawiam Ewa
Być może dla świata jesteś tylko człowiekiem, ale dla niektórych ludzi jesteś całym światem. /Gabriel Garcia Marquez/
Mój ogródek.
Być może dla świata jesteś tylko człowiekiem, ale dla niektórych ludzi jesteś całym światem. /Gabriel Garcia Marquez/
Mój ogródek.
Oj Kasiu staram się nadrobić zaległości. Jest już dosyć późno a ja nie mogę się oderwać. Jutro bedę padać na nos po całym tygodniu wczesnego wstawania. Chciałabym jeszcze dzisiaj odwiedzić kilka osób, ale już pewnie nie będę się wpisywać. Może jutro mi się uda. Przed chwilą oglądałam Twoje rośliny w mieszkaniu. Niniejszym stwierdzam, że kochasz kwiaty, a one Ci sie odwzajemniają. Rozmawiasz z nimi?
Pokazywałaś w Swoim wątku Figę przed strzyżeniem. Nie bardzo mogę sobie wyobrazić wygoloną żabkę.

Pokazywałaś w Swoim wątku Figę przed strzyżeniem. Nie bardzo mogę sobie wyobrazić wygoloną żabkę.

Pozdrawiam Ewa
Mój ogródek.
Mój ogródek.