Ogród u stóp Ślęży, czyli moc czakramu

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
kajpej
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 24 lis 2009, o 14:56
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Re: Ogród u stóp Ślęży, czyli moc czakramu

Post »

Kochana Dalu
Niepotrzebnie spędziłam zimę na nartach , od wczoraj robię wyprawy rowerowe i wszystko to po to, by zdobyć energię do prac ogrodowych.
Tymczasem wystarczy odwiedzić Twój przepiękny ogród, by poczuć narastającą siłę do tworzenia swojego raju.
Pozdrawiam i całuję Elżbieta
Awatar użytkownika
Sylwek-zx
1000p
1000p
Od: 8 lut 2009, o 09:34
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Jedną chwilę mnie nie było, a Tu i Dala wróciła do ogrodowej części :) Dalu, ganek masz niesamowity, obok ta kula bukszpanem i żywopłocik, no cudeńko :) cały ogród z resztą ujmuje w każdym detalu, a niebawem będę miał okazję sobie pospacerować po nim osobiście i to dla mnie wielki zawszyt :)
Awatar użytkownika
Isia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 27 maja 2007, o 17:55

Post »

To wspaniała wiadomość Daluś ;:196 pogaduchy pogaduchami ale brakowało mi Twojego pięknego ogrodu :D a po tak sympatycznym powitaniu na ganeczku wcale nie chce sie wychodzić :oops: ;:3 Przepięknie u Ciebie. Bardzo się cieszę że u taty lepiej, odpocznie i Ty nie bedziesz sie martwiła. Wiosna idzie, radość i słońce :wit
Awatar użytkownika
giga45
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 28 lut 2008, o 12:55

Post »

Witaj Daluś. Oj jak fajnie znów zajrzec do Twojego ogrodu. Piękna właścicielka wita nas serdecznie na przedogródku i róże swym cudnym zapachem wkradają sie w nasze komputery. Bardzo sie cieszę, że moge znów u Ciebie gościc. A jeszcze bardziej sie cieszę, że jeśli pozwolisz, to i osobiście tego doswiadczę. Buziaki ;:196
Moje Gigulinki
Pozdrawiam wszystkich cieplutko - GIGA
Awatar użytkownika
Lamia
500p
500p
Od: 27 maja 2008, o 14:22

Post »

Dalu fajnie że wróciłaś!
Jesteś dla mnie inspiracją....
Monia68
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 25 wrz 2007, o 18:21

Post »

Daluś, witaj w nowym wątku ;:167
Przyznam szczerze, że bardzo mi brakowało Twojej ogrodowej odsłony...
Daluś, mam nadzieję, że kłopoty poszły precz!!!
Kaloszki masz śliczne- kupiłam podobne, tylko w kwiatki. Jest naprawdę ciężko, ale dzięki nim mogę się wydostać do cywilizacji :lol:
Serdecznie Cię pozdrawiam ;:196
Serdecznie pozdrawiam, Monika
AFRYKA
Mój ogród.
magdala

Post »

Dalu :wit Przedogródek bardzo przyjazny . Piękny i pełen spokoju ogród....
Ech , Wrocławianie (i okolica) to mają dobrze ..... :D :D
ida74
---
Od: 10 kwie 2008, o 17:03

Post »

;:138 no nareszcie doczekałam się tych zdjęć ,jak zwykle będę się powtarzać ,że są cudowne ...
...Twój ogród to moje niespełnione ,,,już nie długo marzenie ...
Czekam na dalsze zdjęcia ,by piać pieny na Twoją część :!:
vita
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 sie 2009, o 20:08

Post »

A ja jestem bardzo ciekawa jak przebiegały dzisiaj pierwsze prace w ogrodzie?
Mam nadzieję, że aura dopisała i po południu będę mogła nacieszyć się tym widokiem.
Umili to, chociaż niestety nie skróci moich oczekiwań na wiosnę :lol: :lol: :lol:
Pozdrawiam, Wiktoria

Tak to się plecie...
x-d-a

Post »

Kochani, dziękuję, że po zimowej przerwie zechcieliście zajrzeć do mojego ogrodu ;:196
Na dzisiaj buńczucznie zapowiadałam początek wielkich ogrodowych porządków, ale -niestety- wiatr pokrzyżował mi szyki. Jest nawet dosyć ciepło, ale tak mocno wieje, że głowę urywa, więc odpuściłam sobie prace w ogrodzie :(
Ale jest strona pozytywna tej wichury - wilgoć i błoto zostały całkowicie osuszone, więc nawet kaloszki póki co nie są potrzebne :wink:
Zakwitł mi pierwszy irysek holenderski ;:63 Choć malutki, jest śliczny, ale jeszcze nie zrobiłam mu fotki...
Ale mam zdjątko wrzośca, który też już kwitnie :!:
Obrazek

Obrazek

Wiktorio, tak jak napisałam wyżej, z prac ogrodowych nici...z powodu wiatru :evil:

Iduś, dzięki za miłe słowa, ale chyba mój ogród na nie nie zasługuje :oops: Tyle jest jeszcze do zrobienia! Ale zdjątka będę pokazywać :D

Magdo, Ty chyba też nie masz tak bardzo daleko? Pell mieszka w Sopocie i jest naszym częstym gościem :heja

Moniko, witaj! Ja też stęskniłam się za moim wątkiem ogrodowym, więc...jestem! Dzisiaj moje kaloszki nie przydały się; chyba bardziej na miejscu byłby jakiś gigantyczny parawan, bo wieje jak...

Lamio, nie zawstydzaj mnie, bo ja jestem początkującą ogrodniczką i ciągle się uczę!

Gigus, ja też już się nie mogę doczekać naszego majowego spotkania! Ale zobaczysz wtedy, że zdjęcia to jedno, a rzeczywistość - to zupełnie co innego.

Isiu, coś ta wiosenka wolno idzie, bo po paru ładnych dniach zaczęły się wiatry i na koniec tygodnia zapowiadają przymrozki...Ale to dopiero marzec...Jeśli nie przeszkadza Ci pogoda, serdecznie zapraszam do na spacerki do mojego ogrodu, a wkrótce też na kawkę pod starą śliwą.

Sylwuś, cieszę się bardzo, że Ci się u mnie podoba i zapraszam jak najczęściej na razie wirtualnie, a maju oczywiście - w realu.

Elu, ale dlaczego niepotrzebnie na nartach? Wypoczęłaś, naładowałaś akumulatorki i będzie Ci łatwiej wkroczyć do ogrodu w nowym sezonie. A u Ciebie jest JUŻ tak pięknie, że kawałeczek raju to już masz ;:108

Grażynko, wpadaj jak najczęściej! A jak zmęczy Cię spacerek, usiądż sobie w kąciku wypoczynkowym, a ja przyniosę Ci lemoniadkę miętową (oczywiście z własną miętką).

Gosiu, moje begonie też na razie milczą ;:224 A do maja już niedługo - tylko dwa miesiące; minie jak z bicz strzelił!

Aduś, pogoda niestety zepsuła się, wieje paskudny wiatr, który właściwie uniemożliwia prace w ogrodzie. Musimy się więc uzbroić w cierpliwość i czekać...Do spotkania majowego też się w końcu doczekamy!

Marzenko, Tajko, dzięki za miłe słowa ;:167
Awatar użytkownika
Comcia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 9 maja 2008, o 14:28

Post »

Nawet się nie przyglądałam swoim wrzoścom zbyt zaaferowana kwiatami cebulowymi.....

Dalu.
Bardzo się cieszę że wróciłaś na wątki ogrodowe :D
A zdjęcie z Tobą na ganku wprost rewelacyjne - bardzo piękne kompozycyjnie i takie ciepłe....
goni@k
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 18 wrz 2006, o 13:03
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Kontakt:

Post »

Witaj dala :wit
Z wielką przyjemnością zwiedziłam Twój ogród, jest taki przytulny i zaciszny ;:108 .
Awatar użytkownika
Daisy
1000p
1000p
Od: 11 lut 2008, o 22:39
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Witaj Dalu w nowym wątku :D
Wiosna już na pewno nadchodzi skoro Forumki otwierają ponownie furtki swoich ogrodów!
Z przyjemnością pozaglądam do Ciebie w nowym sezonie w poszukiwaniu inspiracji i ciepła roztaczanego nie tylko przez Ślężę, magiczną górę, ale przede wszystkim przez gospodynię ogródka :D
Pozdrawiam serdecznie :) Ewa
Ogródek Daisy, cz.1, cz.2, cz.3,
aktualny
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
Sylwek-zx
1000p
1000p
Od: 8 lut 2009, o 09:34

Post »

Dalu, już irysek :shock: :shock: :shock:
Awatar użytkownika
hazard
100p
100p
Od: 28 paź 2009, o 09:45

Post »

Ech tylko pozazdrościć tak cudnego zakątka. Z niecierpliwością będę czekałam na dalsze relacje.
Na prawdę można u Ciebie odpocząć i nacieszyć oczy :)
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”