Grazka_j mój ogród. cz.2

Zdjęcia naszych ogrodów.
ODPOWIEDZ
grazka_j
1000p
1000p
Od: 8 paź 2007, o 23:50

Re: Grazka_j mój ogród. cz.2

Post »

Nie wiem co zrobiłam, że wstawiłam tekst 2 razy? Tak działa ten komputer, że nie umiem go rozgryźć? Nie wiem jak to skasować? Kiedyś była opcja: zmień! Teraz tego nie ma! Może ktoś mi podpowie?
grazka_j - moje wątki
Pozdrawiam serdecznie. Grażyna
Awatar użytkownika
JAKUCH
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 paź 2008, o 21:39
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

GRAŻYNKO teraz zrób EDYTUJ i możesz wpisac w to miejsce co innego albo próbować skasowac
Pozdrawiam gorąco Jadzia.
Oaza Linki Grupa Śląsk, Aktualny wątek
grazka_j
1000p
1000p

Post »

Jak już jestem to pochwalę się, że wczoraj kupiłam lilię azjatycką czerwoną w Cerfurze za 4,99zł za sztukę.Były też żółte, ale tych nie brałam bo mam już w takim kolorze. Czytałam, że są niezawodne i wytwarzają dużo nowych cebulek. Cieszę się, że udało mi się ją kupić. :D :D :D :wit
grazka_j - moje wątki
Awatar użytkownika
RomciaW
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 gru 2008, o 20:58

Post »

Grażynko ja sobie zamówiłam lilie w Lilpolu ;:138 Ala chyba muszę wysłać meila żeby nie przysłali podczas mojej nieobecności ;:108 Rzeczywiście masz ciekawą sytuację z rozjazdami ;:196
Awatar użytkownika
tara
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 mar 2008, o 22:01
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

dziś były lilie w Lidlu za opakowanie 4,99 zł,za jedno opakowanie - w jednym 3 lilie kremowe, w drugim chyba 8 lub 10 cebulki mniejsze tylko mi się wydawały jakieś słabe, zamówiłam w Lilpolu trochę więcej, troche jednak jestem przestraszona u mnie nornice i krety` :twisted:
Spis moich wątków. Wątek aktualny.
Up­ra­wiam swój ogród marzeń
grazka_j
1000p
1000p

Post »

Witam słonecznie. ;:3 ;:3 ;:3 Tak ładnie jest dzisiaj, że nie wytrzymałam i poszłam do ogrodniczego. Kupiłam nasiona astrów (kilka rodzajów),maciejki,trochę warzyw do wysiania i jeszcze cebulki mieczyków. Z cebulkami zaszalałam i nie wiem gdzie je posadzę? Ale może gdzieś jeszcze wcisnę między krzewy? Poszłam w poszukiwaniu lilii a kupiłam zupełnie co innego. :D

Tara wielkie dzięki! Dzisiaj już nie zdążę ale jutro spróbuję się wybrać do Lidla może jeszcze coś dostanę z lilii. To chyba niedrogo, bo ja płaciłam za jedną cebulkę azjatycką 3,99zł.

Romciu nie znam sklepu o ktorym piszesz, ale domyślam się, ze przez internet. Może jak będę miała chwilę czasu pobuszuję w internecie i też jeszcze coś zamówię.
grazka_j - moje wątki
Awatar użytkownika
JAKUCH
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 paź 2008, o 21:39

Post »

Fajnie ,że masz słoneczko . U mnie na przemian ze śniegiem ,,,,niestety . Czytam ,że trochę poszalałaś z zakupami . To słoneczka życzę oby już jaknajdłużej nam świeciło Grażynko
Pozdrawiam gorąco Jadzia.
Oaza Linki Grupa Śląsk, Aktualny wątek
Awatar użytkownika
RomciaW
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Dzisiaj przysłali mi lilie ,nie zdążyłam napisać żeby nie przysyłali :evil: Będzie dobrze jak schowam do lodówki :?:Grażynko producent bardzo dobry i znany ;:138
grazka_j
1000p
1000p

Post »

Jadziu wczoraj w Lublinie była śnieżyca wieczorem- rozmawiałam z mamą i mówiła, że sypie tak, że świata nie widać. Późnym wieczorem dotarła zawierucha i do mnie. Na szczęście nie trwała długo! Dzisiaj od rana znowu świeci słoneczko więc pomału topi się ten śnieg. A mój szczypiorek na oknie ładnie rośnie i niedługo będę mogła go schrupać! :D Dzisiaj po południu podjadę do Lidla, bo tam były lilie a ja zamierzam je kupić! Przesyłam buziaki. ;:196

Romciu dziękuję. Ja nie znam tego producenta, bo dotychczas nie interesowalam się zbytnio liliami. W tym roku jednak postanowiłam zgromadzić trochę odmian i je posadzić, więc mogę powiedzieć, że stawiam pierwsze kroki. A po ile płaciłaś za lilie? Jeśli chodzi o przesyłkę, to w lodówce jak najbardziej albo w chłodnym pomieszczeniu można spokojnie je przechowywać. Przesyłam buziaki. ;:196

KOCHANE!
Wczoraj kupiłam specjalne wydanie Działkowca. Ochrona roślin w 2010 r. POLECAM!. Jest naprawdę wszystko o zapobieganiu i zwalczaniu chorób. Wszystko dokłanie opisane i zebrane w jednym miejscu.
grazka_j - moje wątki
Awatar użytkownika
RomciaW
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Grażynko dam Ci link to sobie zobaczysz ceny różne, ale towar śliczny ;:138 http://www.lilypol.republika.pl/
grazka_j
1000p
1000p

Post »

Romciu! Bardzo dziękuję za link. Wczorajsza wyprawa do Lidla nie powiodła się- nie było lilii, za to oferowali rożne begonie i dalie. Sprawdzę oferty i na pewno coś zamówię. Przesyłam całuski. ;:196 ;:167 ;:3
grazka_j - moje wątki
Awatar użytkownika
tara
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Grażko wpadnij do mnie skusiłam się na lilie z Lidla, jest u nas sporo, warto w tej cenie 4,99 zł, jeśli u Ciebie nie ma to może podrzucić?
Up­ra­wiam swój ogród marzeń
grazka_j
1000p
1000p

Post »

Taruś Kochana. ;:167 Byłam, widziałam! Jeśli nie sprawi Ci to kłopotu, to chętnie bym Cię poprosiła. Rzeczywiście jest kilka cebulek i niedrogo. Ja jestem nie u siebie, ale tak jak pisałam nic już nie było tutaj.
grazka_j - moje wątki
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
grazka_j
1000p
1000p

Post »

Taruś napisałam wiadomość na PW, ale napisz czy doszła? Działam na obcym komputerze i czasami płata figle.
grazka_j - moje wątki
Awatar użytkownika
tara
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

trzymaj się ;:196