Witaj Dancia,
Oooooooooooooo wreszcie się odważyłaś Kobieto super, masz rację nie kadż nie kadż jutro też pogadamy i miejsce dla Filusia się znalazło
PS.
Co z liliami
Asiu chodzę po Twoim ogródku i podziwiam ile zgromadziłaś roślin, jakie są zdrowe i dorodne.
Zapisałam sobie w swoim notesie twój wątek, żeby jak założę swój wejść i pogratulować Ci tego kawałka raju jaki stworzyłaś.
Pozdrawiam Gosia.
Asiu, zdjęcia piękne, ale... no właśnie czemu pokazują ten paskudny śnieg?
Śnieg jest fajny na Boże Narodzenie, ale ciurkiem 50 dni?! Sio, sio!! Trzeba będzie jakiś sabat zrobić i go wygonić
DanciaGGG,
A Witam, Witam gdzie jest Twój ogródeczek wiosenka tuż tuż tulipanki chcemy podziwiać musisz pokazać światu swoją ogromną kolekcję,
chyba Cię rozczaruję kobieto na piętrowych też mało miejsca, a jak mi wszystko nie wejdzie to będę do Was podrzucac wykarczujesz las przywieziesz kilka wywrotek dobrej ziemi i będzie rosło że mmmmmm...............,
w zasadzie to zloty czarownic możemy organizować na miejscu poczekamy na Kosteczkę i Bednarkę no Topola też się przyda i komplecik do czarów gotowy zima ucieknie raz dwa,
Asiorku, łączę się z Tobą w bólu
Myślalam ,że tylko u mnie na działce takie widoki ale widzę ,że nie jestem sama
Jakie słodkie te tulipanki i krokusiki.
Dobrze mieć w domu taką namiastkę wiosny
Asiu ja chyba w przyszłym roku też sobie zrobię takie parapety. Nie trzeba patrzeć za okno. Wystarczy jeden rzut oka na takie cudeńka i od razu raźniej na duszy.