Mój P. pracuje fizycznie, więc tak jakby ćwiczenia miał

Wiosną zaczniemy chodzić na basen, by wzmocnić jego kręgosłup, który cierpi przez nadwagę, pewnie też odkurzymy nasze rowery. P. mimo że ciężko pracuje ma chęci na bieganie, granie w piłkę, tylko czasu mu brakuje. Dla mnie nadmierny ruch to koszmar, owszem chodzę dużo na nogach (całe miasto przebiegam

), latem jeżdżę tylko rowerem, ale zmobilizować się do ćwiczeń, to już inna bajka. A teraz będę musiała mu towarzyszyć
Trochę martwi mnie ta skóra, mężczyźni mają trochę inną/grubszą niż kobiety. Miałam nadzieję, że wcieranie oliwki/kremów coś pomoże. Zresztą, ważne, by schudł, a nie wyglądał jak model
Śliweczko, wątek z przepisami postaram się założyć w nast. tyg., zapraszam więc do wrzucenia sprawdzonych przepisów

Trzymam kciuki, by udało Ci się dotrzeć do tej szóstki z przodu w wadze
Meluzyno, myk polega na tym, że mocno ogranicza się tłuszcze, cukry i mąki. Serki używamy te poniżej 5% tł., a cukru i mąki wcale (tylko słodziki i otręby). Z tym złym samopoczuciu to różnie bywa, mój P, przez pierwsze 2 tyg. czuł się świetnie, zobaczymy co będzie dalej. Myślę, że warto spróbować jak np. będziesz miała urlop

Zajrzyj proszę
tutaj.
Powodzenia!