chyba w tym roku nie tak szybko zawita u nas wiosna i na takie piękne widoki będziemy musieli poczekać jeszcze
dzisiejsze prognozy mówią coś o roztopach dopiero w kwietniu a u mnie pewnie jeszcze później, jak zwykle na końcu
Witaj Aniu -przygnała mnie tu Empuza i muszę sie wpisać żebys mi nie zginęła....a teraz ide od początku zwiedzać....pewnie dziś nie skończę.... na razie...papatki
No i jestem przeglądam,przeglądam,jestem na pocz. 2009 r. i już widzę u Ciebie to-co tygrysy lubią najbardziej (tu Aga-Empuza złapie się za brzuch ze śmiechu ) a mianowicie hosty i żurawki
A znalazłam takie dzwoneczki .....
co to jest Anulka?????
Och -i zachód słońca nad morzem....to jest....cudowne...jak ja kocham morze......
no-to teraz wątki wcześniejsze....
Witajcie Kochani
Jak to dobrze ,że zaglądacie do mnie,bo ja ostatnio mam trochę problemów i tak jakoś się opuściłam.
Sprzedaję dom i szukam nowego a to nie takie proste.Jak dom fajny to ogródek malutki i odwrotnie.
Nic nie wysiewam w tym roku ,bo nie wiem czy latem będę jeszcze u siebie czy juz w nowym miejscu.
Mam zamówione dalie,róze i lilie .To wszystko posadzę na działce nad morzem a przy domu juz nic nie sadzę.
Grazynko -witam -bardzo mi miło ,że do mnie wpadłaś
Te dzwoneczki ,o które pytasz są cudowne,ale nie znam dokładnie ich nazwy
Nad morze tez zapraszam na zachody słońca
Host mam bardzo duzo tylko w zeszłym roku strasznie ślimaki je pogryzły i nie wstawiałam zdjęć.Może w tym się uda.
Eluś-smoczek przetrzymał i to dobrze śniegi oraz mrozy i tez czeka na wiosnę-tylko kiedy ona będzie?
Anuś juz jestem Aga Twoja prosba jest dla mnie rozkazem-zdjątka z lata
Anulka, nie przesadzaj, bo jeszcze powiedzą, że mobbing u nas panuje
Super te fotki!
Ja dziś balkonowe nasadzenia odgarniałam i wiosny szukałam.
Niestety ni ma nic...
Letnie spojrzenie Ani, w obiektywie oczywiście, zadziwia intensywnością barw i mnogością roślin, czego tam nie ma, kopalnia różności . Po takiej barwnej uczcie błogi sen... Nareszcie... Pozdrówki
Trochę długo czekaliśmy, ale warto było Co za zdjęcia! Aż się ciepło robi
Anusiu, a co to jest między budleją i tygrysówką, takie fioletowo-lila? ...
Mam nadzieję, ze przeprowadzkowe sprawy ułożą się pomyślnie i nowy sezon będzie u Ciebie równie kwiecisty i kolorowy jak poprzedni
Zdaje się, ze wiosna blisko, to snieg się długo nie utrzyma. Wkrótce wszyscy będziemy mogli szukać pierwszych wiosennych kwiatów