Ogród Igi . część 7
- malgocha1960
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 8 lut 2010, o 18:15
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Ogród Igi . część 7
Nie wiem dlaczego, ale u mnie nie mogę wyświetlać twoich zdjęć, wychodzi mi, że nie mam wystarczających uprawnień. Nie rozumiem o co chodzi.
- Matemax
- 1000p
- Od: 14 sty 2010, o 19:27
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Iga nie wiedziałem, że żurawki mogą być tak cudne, zaraz muszę ich poszukać 

-
- Od: 10 lis 2008, o 00:31
Iga widziałaś bociany- cudownie.Aż się wierzyć nie chce jak się patrzy za okno. Przez ostatnie cieple dni ubyło dużo śniegu ale jeszcze pełno białego draństwa leży.Parkowanie w mieście to horror wszędzie pryzmy śniegu. Z dachów spadają lawiny śniegu i lodu albo kapie woda z nieszczelnych, oblodzonych rynien.Oj zapamiętamy tą zimę.
Izuś też jestem zainteresowana zakupem żurawek .Jeśli można to proszę o wiadomość na priv.
Kaśka
Izuś też jestem zainteresowana zakupem żurawek .Jeśli można to proszę o wiadomość na priv.

-
- 50p
- Od: 25 paź 2009, o 19:27
Iga chętnie kupię po 1szt.z każdego gatunku żurawek. Pozdrawiam Dankaiga23 pisze:Bożenko, ja będę miała , tylko wiosna musi być.
Iga, Lime rickey niesamowita
trafia do listy

Iguś, cudowne wieści i o bocianach i o żurawkach
Chociaż z tymi bocianami to aż wierzyć się nie chce, może to jakieś łajzy, które nie odleciały i je dobrzy ludzie dokarmiali?
W każdym razie wiosna tuż, tuż, według prognozy tvn do 10 marca dodatnie temperatury!

W każdym razie wiosna tuż, tuż, według prognozy tvn do 10 marca dodatnie temperatury!

- grazynarosa22
- Od: 16 mar 2009, o 12:18
Marto-tez tak słuszałam....przynajmnie stopi się to białe
A Iguś ...wróciłaś już??? W Niemczech chyba deczko cieplej
No to teraz ruszymy całą parą..... 
A Iguś ...wróciłaś już??? W Niemczech chyba deczko cieplej

-
- Od: 1 paź 2008, o 20:26
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Grażynko , wróciłam, zmęczenie straszne, ale dobrze,że pojechaliśmy.Chyba będę mogła spokojniej spać.
Marto, topi się to białe, ale na razie to plusowej temperatury nie widać, wejdę sobie na prognozę i popatrzę.Na żurawki czekam z niecierpliwością.
Sylwek, Lime rickey, przypala się na słońcu, weź to pod uwagę.
Danusiu, na pewno???Ich może być z 40 odmian!!!Zapisałam, jak będzie oferta to dam znać.
Kasiu, może te bociany to udomowione , ale i tak się ucieszyłam.Odleciała już część sikorek, będzie wiosna.
Mateuszu oj są cudne.
Małgosiu, nie wiem czemu nie widzisz zdjęć, bo one są na mojej stronie , i pierwszy raz słyszę o takim problemie.
Wróciłam z ciepłych krajów, bo jak nazwać to inaczej, jak tam hebe rośnie przy bloku i ma 40 cm wielkości.

A skimię się tnie na żywopłoty???

A to miniaturowy ogród mego szwagra.

Marto, topi się to białe, ale na razie to plusowej temperatury nie widać, wejdę sobie na prognozę i popatrzę.Na żurawki czekam z niecierpliwością.

Sylwek, Lime rickey, przypala się na słońcu, weź to pod uwagę.

Danusiu, na pewno???Ich może być z 40 odmian!!!Zapisałam, jak będzie oferta to dam znać.

Kasiu, może te bociany to udomowione , ale i tak się ucieszyłam.Odleciała już część sikorek, będzie wiosna.
Mateuszu oj są cudne.

Małgosiu, nie wiem czemu nie widzisz zdjęć, bo one są na mojej stronie , i pierwszy raz słyszę o takim problemie.

Wróciłam z ciepłych krajów, bo jak nazwać to inaczej, jak tam hebe rośnie przy bloku i ma 40 cm wielkości.
A skimię się tnie na żywopłoty???
A to miniaturowy ogród mego szwagra.
- Babopielka
- Od: 9 wrz 2007, o 19:28
Iguś - ale piękne widoki przywiozłaś .
Ten miniaturowy ogród śliczny
Ja też się piszę na żurawki ,tylko przypominam ,żebyś nie
zapomniała o mnie
Ten miniaturowy ogród śliczny

Ja też się piszę na żurawki ,tylko przypominam ,żebyś nie
zapomniała o mnie

Iguś, o tym że ją lubi przypalić doczytałem
ale mam i na nią dobre miejsce u siebie, więc spokojnie. Araucaria mnie rozwaliła, a skimia na żywopłotach to pierwsze słyszę o czymś takim, ale jak to mówią co kraj to obyczaj

- maniusika
- Od: 18 mar 2009, o 20:50
piękny świerk ,szkoda że u nas wymarza , znajomy przywiózł z Niemiec , jak był mały to go okrywała ale po kilku latach i tak mu zmarzł .. u nich cieplej wszystkie mrozy zostają u nas , szkoda ..
a u mnie znowu słonko świeci od samego rana , z dachu nie ma co lecieć bo wszystek śnieg runął z hukiem na ziemię .. nieuchronnie nadchodzi wiosna ...
a u mnie znowu słonko świeci od samego rana , z dachu nie ma co lecieć bo wszystek śnieg runął z hukiem na ziemię .. nieuchronnie nadchodzi wiosna ...
-
- Od: 1 paź 2008, o 20:26
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
- Matemax
- 1000p
- Od: 14 sty 2010, o 19:27
Iguś cudne są te żurawki, coraz bardziej chcę je mieć w swoim ogrodzie 

- fela
- Od: 23 lut 2009, o 17:51
Raczej trudno w Polsce spotkać taką aureokarię
. Ogródeczek śliczny. Mam nadzieję, że miło spędziłaś czas. Życzę szybkiego topnienia i dużo słońca. U mnie go zupełnie nie widać, to może jest u Ciebie
. Żuraweczki bardzo wdzięczne.