To mój ulubimy kwiatek na skalniaku.
Ale ładny ,nieprawdaż ???,,pokażę Ci fotkę jak będzie kwitł u mnie latem ,,oj będziesz do jeszcze chciał MateuszkuMatemax
Ten posłonek to chyba taki wiejski kwiatek![]()
Aneczko noga boli ,,no bo chodzę nie da się nie chodzić ,,wykręcenie ,,,An-ka
No Ciebie to nie można spuścić z oka bo narozrabiaszMówisz kasa za odszkodowanie?- nie sadzę,żeby jej było dużo,no ale zawsze jakiegoś kwiatka się dokupi.Nie upad łaś więc coś pozrywałaś?
Napisz na jakie róże zachorowałaś.
Judytko ,jak masz posłonka z nasion ,to w tym roku może już zakwitnie ,powinien ,,i dobrze ,że nie obcinałaś ,tak myślę ,że by mu to mogło zaszkodzić ,by się osłabiłjudyta
Fajnie, że o posłonku mowa, bo ja go w ubiegłym roku wyhodowałam z nasion. Ale nie wiedziałam, ze trzeba go przycinać. W ubiegłym roku nie kwitł, ale w tym liczę, że pokaże co on za jeden.
Eluś poleca do Ciebie i posłonka sobie obejrza ,,Elizabetka pisze:Bogusiu....co jo czytom....coś to zaś popochała kobieto.![]()
A swoją drogą fajniste te posłonki mocie.
Ja mam jednego i wstawiłach do mojego wątku po śląsku....zapraszom.
Tak Matii -ładna jest ,,hosty kupowałam na all ,,ale zabij ,,nie pamiętam u kogoMatemax
Bogusiu najwięcej mi się podoba hosta nr 1, gdzie je kupowałaś
Wiesz Bożenko to jest działanie forum ,Bożenka -babopielka
Bogusia -Ty chyba na wszystkie roślinne choroby zapadłaś
Widziałam kolekcję róż ,liliowców ,a teraz jeszcze hosty
Mam nadzieję ,że noga nie dokucza Ci za bardzo
Haneczko jeszcze dokupiłam 3 hosty ,i to właśnie tam ,Hanka 1
Bogusiu ale nasadziłaś hostmnie najbardziej urzekła na pierwszej fotce.Ja mam 4 różne ale nie jestem nimi zachwycona.bo ślimaki niszczę im liście a przecież to ich uroda.Zobaczę w tym roku,jeśli znów przegram walkę z ślimakami to chyba je wyciepnę.