Ogród Ewy F
Re: Ogród Ewy F
Grzesiu! Już pisałam,ze to prezent od Mikołaja.Wiedział co robi,bo on wszystko wie
Elsi! Myślałam ,że taki zabudowany karmik to będzie odstraszał,a jest odwrotnie.
Elsi! Myślałam ,że taki zabudowany karmik to będzie odstraszał,a jest odwrotnie.
Zapraszam Ogród irysowy Ewy F
- e-genia
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 5 wrz 2008, o 19:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Witaj Ewuniu cudny karmik ,no i tyle ptaków na raz w nim .No i cudne zdjęcie udało się zrobić .
Nie znam się na ptakach wcale .
Genia
Nie znam się na ptakach wcale .
Genia

- Margo2
- Od: 8 lut 2010, o 12:14
Witam Cię Ewo.
Bardzo lubię spacerować po Twoim ogrodzie. Zaglądam tu już od jakiegoś czasu. Masz piękne miejsce do życia. I tyle gości Cię odwiedza, nie tylko forumowych.
Bardzo lubię spacerować po Twoim ogrodzie. Zaglądam tu już od jakiegoś czasu. Masz piękne miejsce do życia. I tyle gości Cię odwiedza, nie tylko forumowych.
Geniu! Zima to niesamowita dla nas radość obserwować ptaki,bo latem skutecznie się chowają w liściach. Tak się przyzwyczaiły,że gdy tylko się rozwidni ,to czekają na pokarm.To także duża odpowiedzialność,bo lepiej nie dokarmiać wcale, niż niesystematycznie.
Witaj Gosiu! Lubię gosci ,w realu też przez całe lato coś sie dzieje
Ewo zdjęcia Twojego męża są wspaniałe... czy on się zajmuje fotografią profesjonalnie... może lepiej jakieś podpisy na tch zdjęciach umieszczać....
Alu! Te zdjęcia to hobby mojego mężą,Czasami podpisuje ,jak nie zapomni
Piękny karmnik, widać że spodobał się również ptasim gościom. Ukłony dla męża
Zdjęcia są niesamowite!

-
- Od: 13 lip 2009, o 20:55
Witaj Ewo ! Ja także z przyjemnością oglądam zdjęcia Twoich ptasich gości. Czy wiesz, jakie ptaki są na ostatnim zdjęciu ? Ten z lewej z grubym dziobkiem i ta gromadka szaro-zielona? Też mam takich gości w swoim karmniku...
- 7koliberek9
- 200p
- Od: 17 mar 2008, o 12:37
Ależ masz wypasisty karmik
Ptaszki to się tam stołują jak w ekskluzywnej restauracji 

Ogrodowe tęsknoty Justyny - Zapraszam:)
Witaj Tamaryszku po powrocie z odpoczynku.Te zielone to dzwońce,a ten z charakterystycznym dziobem to grubodziób.
Koliberku! Myślę,że naszym żarłokom bardziej chodzi o zawartość karmnika.ale że efektowny to fakt
Koliberku! Myślę,że naszym żarłokom bardziej chodzi o zawartość karmnika.ale że efektowny to fakt
-
- Od: 13 lip 2009, o 20:55
Dzięki, Ewo ! Więc mam już zidentyfikowanych 6 gatunków moich stałych, ptasich gości. Sporadycznie przylatują i inne.