Widać to co potrzeba...

Masz dwa gatunki jabłek na jednej jabłoni, czy tak mi się wydaje ?
Monisiu... szperaj jeszcze... może coś znajdziesz jeszcze dla nas.
Witaj Wiolu mnie tez zachwycała ta dalia, dostałam ją od agaxkub (chyba, że coś pomyliłam)tulipanka pisze:Fajna ta dalia, taka patriotyczna![]()
A brzoskwinie - cudo. Prawie, ze poczułam ich zapach
Ewuniu, brzoskwinki rzeczywiście były przesłodkie, a ża własne to już w ogóle zaspokojenie naszych tęsknot...Ave pisze:Tak, te brzoskwinie wyglądają niesamowicie mniamniuśnie...
Daisy, serdecznie Cię zapraszam, nawet możemy zrobić transakcje bezgotówkoweDaisy pisze:Moniczko, fajnie, że wygrzebujesz fotkiW czasie sezonu nam uciekasz i musimy teraz nadrobić zaległości
Ale u Ciebie jedzonkaekologicznego mniam!
Chyba będę do Ciebie jeździć na zakupy
Halinko, ja tez się martwię o drzewka i krzewy- tyle niebezpieczeństw na nie czyhało tej zimy - mróz, sarenki, zajączki, wichury...Wrzosami się nie przejmuj, nie przezimowały to dostaniesz nowe. W tym roku musimy się spotkać na wiosnę!Halina Kwak pisze: Trzymam kciuki, żeby zajączki czy sarny nie podgryzły Twoich drzewek owocowych, szczególnie lubią jabłonie.
Mam nadzieję, że w tym roku też mnie odwiedzisz, jak obiecałaś
Już nie mogę doczekać się wiosny. Bardzo jestem ciekawa, jak wilczomlecz sosnka i wrzosy od Ciebie przeżyły zimę w moim ogrodzie.
Dorotko, niestety nie znam odmiany tej brzoskwinki, bo dostałam ją od sąsiada. Wsadziliśmy ją na wiosnę i tak pięknie nam obrodziła- ale byliśmy dumni!korzo_m pisze:całkiem pokaźny warzywnik, brzoskwinka po ilu latach tak pięknie obrodziła, pamiętasz jaka to odmiana.
Grażynko, warzywnik to ja miałam 3arowy, plewienia dużo i podlewania też ale w tym roku nie zmniejszę go ani o milimetr! Tak bardzo już tęsknię za wiosną!kogra pisze:Brzoskwinki super a i buraczki.
Piękny warzywniaczek i jak na początek ogrodu to bardzo urodziwy.![]()
Moniu mam nadzieję, że w tym roku uraczysz nas większą ilością fotek.
Tym bardziej, że już pewno dłuższe i częstsze pobyty na działce będą.![]()
![]()
Pozdrawiam wiosenniei
posyłam.
Marzenko, ja w tamtym roku więcej czasu poświęciłam warzywom niż kwiatom- teraz muszę trochę to nadgonić.darob66 pisze:Moniko z wielką przyjemnością pooglądałam sobie Twoje zdjęcia...nie mam pojęcia czemu Piszesz ,że są nieudane ? Brakuje mi troszkę ogrodu z warzywami,dlatego wszystkie zdjęcia z warzywniakami bardzo mi się podobają ,a Twoje buraczki wyglądały na bardzo zdrowe i zadbane![]()