jaka noga w gipsie...rany julek ..w mordę jeża..to moja żona miała dopiero co nogę w gipsie.bogusia177 pisze:A mi by się teraz przydało ,,noga w gipsie i .....winko,,no i forum ,,,
Co z tymi gipsami?
jaka noga w gipsie...rany julek ..w mordę jeża..to moja żona miała dopiero co nogę w gipsie.bogusia177 pisze:A mi by się teraz przydało ,,noga w gipsie i .....winko,,no i forum ,,,
Mam nadzieję,że to powiedzonko a nie realność.bogusia177 pisze:A mi by się teraz przydało ,,noga w gipsie i .....winko![]()
Jadziu fajna róża ,,kupiłam ja sobie dwa lata temu ,ale bez imienia ,,teraz wiem ,że to Gloria DeiJAKUCH pisze:BOGUSIA i coś Ty najlepszego zrobiła . Koniec zimy a Tys się ogipsowała . Niemożliwe . Jak Ty teraz wszystko będziesz robic . Mam nadzieję ,że ten gips tylko na parę dni . Zdrowiej dziewczyno .
Dawidku ,,fakt ,człowiek jest uziemiony i właśnie przy kompie siedzę i kombimuję ,co by mi się jeszcze do ogródka przydało ,,,tengel27 pisze:Przykro mi z powodu gipsu. Ale zawsze trzeba szukać pozytywówPo pierwsze zima i z domu nie musisz się ruszać. A po drugie jako uziemiona osoba siedzisz przy kompie i mamy Cię tutaj troszkę częściej ;)
A do wiosny noga się wyleczy i z pełnią sił ruszysz na ogród.
Iguś ,,do wiosny to ja będę skakała jak 16 -stka ,i do ogródka ,,,iga23 pisze:Ło matko , Bogusia, co ja czytam , gips.Ale się dziewczyna urządziła.To Ci do wiosny zejdzie???
He he he - chyba trzeba mężowi dać znać coby portfel dobrze schowałbogusia177 pisze: Dawidku ,,fakt ,człowiek jest uziemiony i właśnie przy kompie siedzę i kombimuję ,co by mi się jeszcze do ogródka przydało ,,,
4 dni w domu i już mam róże na oku![]()
Wstaw Iguśiga23 pisze:Bogusiu, ja od kilku lat mam właśnie różowego, jak chcesz to wstawię zdjęcie.
Dlatego jak udało mi się kupić inne kolory to brałam w ciemno.