Kamilo-nawet nie wiesz jak mnie to wkurza!!!!!! Ale nie chce fotosik tego przyjąć- rano zrobię im o to batalie ( to moi klienci )
Jutro będzie cacy
A storczyki faktycznie maja nowe korzonki i listki
Alinko gratuluję nowych korzonków i listeczka na Phal. widać kuracja im pomogła. Mam nadzieję, że te pozostałe marnotki, też zabiorą się wreszcie do rośnięcia- serdecznie tego życzę.
Alu nie omieszkałam przyjść zobaczyć twoje cudeńka.Zdjęcia stanowczo za duże może zapomniałaś je zmniejszyć.Na pewno sobie to wyjaśnisz.Nie wiem czy tu dzieją się czary przez
moment widziałam innego avatara z kózką i kucykiem i chyba z tobą a po chwili była zmiana.
Może mnie jednak straszy.
Śnieżko bardzo dziękuję - zobaczę co będzie z marudami Chociaż wydaje mi się ,że są ciut lepsze
Danusiu- dokładnie-chciałam zmienić avatorka -ale zrezygnowałam- ja ludzi rozpoznaję właśnie po avatorku- i myślę,że wiele znajomych nie wiedziałoby z kim rozmawiają
Alnko storczyki lubia mieć ciasno więc pomyśl czy juz musisz to robić tak niedawno do twojego domciu przywedrował ja bym radziła nie ruszać pieknie kwitnie klimat niech złapie jeszcze tak mocno nie wyłazi z doniczki
Alu chciałam Ci powiedzieć że ja też teraz wklejałam zdjęcie u Neli i też mi wyszło duże.Myślę że fotosik coś zmienił.Gdybyś coś wiedziała daj znać.Sabotek jak się rozwinie całkiem pokażę na pewno.Myślę jednak że za dwa trzy dni. Co do avatarka to już myślałam że mam omamy.