Judytę recytuję i oglądam

A ja niestety mam przełaczone na Bestię ,nie bedę pyskować bo potem ja do rana ogladam olimpiadęempuza pisze:Zaraz wysyłam![]()
Judytę recytuję i oglądam![]()
ewkapaw pisze:Marzena a dla mnie piękne i już![]()
![]()
.
Tadammmmm więc mam swojego bialego krukaAAleksandra pisze:Marzenko, wszystko co recznie wykonane z odrobiną choć serca ma swą niepowtarzalną wartość. Z całą pewnością to unikat. Każdy następny przedmiot wykonany jest już inny. Takie wyroby mają duszę i to się liczy.
dziękuję za odwiedziny nie omieszkam wpaść z rewizytąmartinez_82 pisze:Marzenko śliczny ogród. Widze po zdjęciach że mieliście podobne początki jak ja po zakupie działki dużo się nie rózniła może ciutkę wysokoscią chwastów.zapraszam do mnie.
Pozdrawiam i trzymam kciuki za dalszą prace.
Fabi słoneczko to wycinanka z serwetki takiej najzwyklejszej do wycierania pyskaFabi 12 pisze:Witaj Marzenko piękne róże wyszły na tym lusterku , ręcznie malowane?
Widzę kolejną "zboczoną" ogrodowo koleżankę ,kolejna spać nie możemadziarynka pisze:Witaj Marzenko wpadłam na ploteczki po Twojej wizycie u mnie. Muszę przyznać, że masz olbrzymie poczucie humoru i sporo samozaparcia z dążeniu do celu. Lustereczko z różami podoba mi się z takiej właśnie formie z widocznymi słojami, powiem więcej dodają mu zdecydowanie uroku ;)