To są plamki z jednej str. biale od spodu brązowe.Poza tym liść wygląda normalnie.Żadnych żyjątek nie zauważyłam.Zastanawiam się czy przyniesienie go przy niskich temperaturach mogło dać taki efekt.
Dla Ciebie begonia na razie Kąpiele będą jak Ewa wykopie stawik Myślę ze będziemy jako pierwsze Maki cudne nie widziałam takiego kolorku Jeżeli chodzi o kwiatek, wstaw fotkę na wątek o chorych roślinach
Dzięki Romciu ,masz rację ale ja nie wymyśliłam.Co do kąpieli zaczynamy się sposobić.
Ewuniu w tym roku ,jak stopnieją śniegi to chyba kopać nie musisz.
Witaj Aniu! Pospacerowałem po swoich całkiem sporych włościach i poczytałem o budowie stawu. Mnie ten temat też interesuje, bo chcę wybudować oczko. Na wiosnę ruszysz ochoczo realizować swoje plany
oj zasypało,zasypało .Białe góry przesłaniają wszystko.
Udało mi się za pomocą sąsiada dotrzeć do marketu i oczywiście przez nikogo nie pilnowana zrobiłam roślinkowe zakupy.
nie bardzo było w czym wybierać ,ale dobre i to.Teraz zaczynam wiosnę w doniczkach.Może to zmobilizuje zimę żeby się już oddaliła.
Jacku bardzo lubię irysy , co jakiś czas kupuję nowe,ale nie wszystkie chcą rosnąć i kwitnąć.
Gosiu letni wieczór na tarasie ,dźwięk cykad bez czarodziejskiego zapachu maciejki ? sama rozumiesz
W tym roku dojrzałam do warzywniaka, własne zioła już mam, ale własne warzywka ? no zobaczymy co z tego wyniknie.
Zawitałam do Twojego ogrodu jest cudnie bo swojsko a nie jakieś arażacje nowoczesne chociaż nic do nich nie mam.Ale tu się czuje tak przytulnie wesoło faktycznie jak to zatytułowałas pod naszym niebem.Ja także się odkupiłam się nasionkami,zaczynam już szaleć ale gdzie nasza kochana wiosna.Podoba mi się Twój zakupiony irys też mam kilka a kiedyś to miałam na nie maniactwo kolorki nie samowite ale z czasem znikały lub wygniły.Pozdrawiam i zostawiam buziaczki.
Dzięki Alinko za wizytę .Mój ogród to przedszkolak ze względu na jego wiek i możliwości ogrodniczki.Byłam u Ciebie i jestem w szoku Tak czarodziejko wyczarowałaś baśń w naturze.