Witajcie
Gencjano, widzę, że jeszcze nie poradziłaś sobie z umieszczeniem linku w stopce. Wysłałam Tobie wiadomość na pw. Jeżeli i tak nie dasz rady, to poproś może moderatora forum.
Romciu wiem,że ten szlaban tylko tak na razie

Zawsze można się schylić i pod nim przemknąć
Dobry wybór, o ile dobrze pamiętam, to tunbergia jest żółta i żadnych niespodziane. Za to petunie w sezonie majowym są dostępne w niskich cenach za sadzonkę, a kolory do wyboru.
Dzisiaj otrzymałam zamówione nasiona z all. Jestem trochę zawiedziona, bo spodziewałam się czegoś więcej za cenę jaka zapłaciłam. Np ogórek biały za 3,99zł 8 szt nasionek z czego trzy wyglądają na puste. Poza tym zapakowane w papierki i pospinane zszywaczem. Napis z nazwą tak nabazgrany, że musiałam długo się zastanawiać co tam w środku jest. Ogólnie rzecz biorąc odróżniam nasiona papryki od ogórka, ale sprzedawca się nie popisał. Zaczynam mieć wątpliwości co do zawartości , a raczej do rzetelności sprzedawcy. Zobaczymy co z tego wyrośnie. Wiedziałam, że są to nasiona z własnej produkcji, ale podejście sprzedającego do sprawy jest co najmniej krótkowzroczne. Już nie wspomnę o dołożeniu 2zł do do listu. Drobiazg, ale wolałabym aby było napisane, że dodatkowe np 2zł, to opłata za pakowanie. Może się czepiam
Jak wyrosną mi ogórki białe i melonowe, papryka fioletowa, bazylia sałatowa , dynia makaronowa i rzepa dwukolorowa, takie jak prezentował na zdjęciach, to będę cała szczęśliwa .