Witaj Matemax!
Jestem pod wręcz niesamowitym wrażeniem tego jak szybko pniesz się w górę po sczeblach forum! Ja sam jestem tu od roku ale bardzo skromnie się udzielam, a po obejrzeniu dzisiaj całego 58-stronowego (!) wątku zmobilizowałem się ażeby niedługo założyć wątek o swoim ogródku, aż mi głupio że jeszcze się za to nie zabrałem

Muszę przyznać że pięknie się trzymają twoje roślinki, więc twierdzenie o "zaniedbaniu" uznaję za kokieterię :P i biję pokłony
Swoją drogą, nie dość że masz świetną rękę do kwiatów to i do fotografowania również, jeśli chodzi o nasycenie koloru to zdjęcie sasanki mnie wręcz wgniotło w fotel!

Zwróciłem również uwagę na całą kolekcję tytoniów, również uwielbiam te kwiatki
Cieszy mnie również fakt że istnieją i świetnie się mają na forum zielonopalcych przedstawiciele naszego pokolenia, do tego płci męskiej
A z racji mojego kierunku studiów temat budowy domków dla murarek bardzo mnie zaintrygował, pójdę sąsiedzkie szuwary oskubać ze słomek
A jeśli chodzi o odmiany lilii:
- pierwsza, żółta,to najpewniej azjatycka Nove Cento
- trzecia, ta różowa, to jakiś mieszaniec trąbkowy, być może Pink Perfection ale głowy nie dam
[quote="Matemax
????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

[/quote]