Widzę, że też jesteś nieźle zasypana na zewnatrz, a w domku kwiatki kwitną, dawno storczyków nie pokazywałaś, a masz takie piękne

Na parapetach miejsce już się skończyło...pozostaje wyłącznie kolor zielony i sporo nowych pędów. Na nowe kolorki niestety trzeba będzie jeszcze poczekać
 Na parapetach miejsce już się skończyło...pozostaje wyłącznie kolor zielony i sporo nowych pędów. Na nowe kolorki niestety trzeba będzie jeszcze poczekać  

Ty tyrasz na tarach, a u mnie codzienna harówka na schodach
 Ty tyrasz na tarach, a u mnie codzienna harówka na schodach  , czasami rąk już nie czuję. Jedyne pocieszenie, to to, że naszym roślinkom pod tą grubą poduchą jest cieplej
 , czasami rąk już nie czuję. Jedyne pocieszenie, to to, że naszym roślinkom pod tą grubą poduchą jest cieplej  

, o sadzonce pamiętam
 , o sadzonce pamiętam  

Czasami mimo usilnej ochrony i mnie się nie udaje opanować choroby. Ostatnio walczyłam z wełnowcami na falku z przeceny. Zastosowałam Provado / spray +  pałeczki do podlewania/ i jest ok
 Czasami mimo usilnej ochrony i mnie się nie udaje opanować choroby. Ostatnio walczyłam z wełnowcami na falku z przeceny. Zastosowałam Provado / spray +  pałeczki do podlewania/ i jest ok  

Za listę bylinek dziękuję
 Za listę bylinek dziękuję   

, ale w przyszłym roku...kto wie
, ale w przyszłym roku...kto wie  
  i spotkamy się w większym gronie
 i spotkamy się w większym gronie  ... Bożenka też przyjedzie w styczniu:D
... Bożenka też przyjedzie w styczniu:D

no widzę Bożenko że znowu zagarniasz kawałek na PO czy już zaraziłaś któregoś z sąsiadów tak do pomocy
   no widzę Bożenko że znowu zagarniasz kawałek na PO czy już zaraziłaś któregoś z sąsiadów tak do pomocy