I moje też

Zdjęcia roślin doniczkowych, domowych
Zablokowany
Kin14
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Od: 27 sie 2008, o 22:51
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Re: I moje też

Post »

Prawda, Stasiu, dlatego spokojnie sobie marzę, ale oduczam się czegoś chcieć za wszelką cenę, wyciszam się. I zdrowie nie takie, coby kopać i schylać się, i nosić. Jestem niepełnosprawna, mam na to papiery! Tyle rzeczy fajnych w życiu robiłam, wystarczy sobie przypomnieć.Jako "staruszka" patrzę raczej do tyłu "..a pamiętasz?"

Ewo,, niestety, przez nieuwagę, zastosowałam zły czas w wyrazie hodować. HODOWAŁAM, to jest prawidłowo. Nie mogę dlatego pokazać zdjęć. Chociaż ciągoty mam do zahodowania czegoś, pod choinkę dostałam 3 szarańcze, ale jakieś wybrakowane, bo szybko zeszły z tego świata, tak pielęgnowałam je, bo czułam, że z nimi coś nie tak, że nawet zdjęć im nie zrobiłam. Parę dni temu ostatnia...

Mam aktualne zdjęcie z córka /41/
Obrazek
Awatar użytkownika
katarzyna3221
500p
500p
Od: 25 lis 2009, o 21:15

Post »

Witam ;:196 Marzenia czasem się spełniają ;:108
Krystyna.F
ZBANOWANY
Od: 30 kwie 2009, o 20:40

Post »

Pięknie Ci kwitnie Kalanchoe, Kingo. Śliczne mają wybarwienia. Twoje mi się podobają, choć sama za nimi nie przepadam. :D
Kin14
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Przyjaciel Forum - Ś.P.

Post »

Kasiu,tak spełniają się, czasem może nie za szybko, ale wiesz ile mi się ich już spełniło, więc może dosyć.
Mariolas
500p
500p
Od: 20 paź 2009, o 23:47
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Kingo córa wspaniała i czy mi się wydaje czy wy dusze artystyczne jestescie takie oryginalne misy wazony i ta róża piekna delikatna jak wy :)
Powstawiaj zdjęć kwiatów swoich z bliska a nie tak cały parapet nic nie widac a pragniemy podziwiac .
Awatar użytkownika
stasia109
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 7 lip 2008, o 10:44

Post »

Gratuluje córci. Piękna kobitka, jak to się mówi: niedaleko pada jabłko od jabłoni...
ps. 3 szarańcze :shock:
Adresy do moich wątków
Zwierzęta też odczuwają głód, pragnienie, ból, strach... i to już powód by nie zadawać im cierpienia i krzywdy.
Mariolas
500p
500p

Post »

Obrazek

Kingo bardzo bardzo dziękuje doszła przesyłka do mnie kwiaty piekne ;:196 ;:196 ;:196
Kin14
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Przyjaciel Forum - Ś.P.

Post »

Mariolka, trafiłaś z kolorkiem w 10, uwielbiam róże! Miałam Ci wysłać ukorzenioną dracenę, ale miała takie ogromne korzenie, za to masz więcej, ale sama musisz ukorzenić. A jest proste, wierz mi. Karolina, moja córka pozazdrościła mi wystaw i zrobiła swoja ceramiczną, zdjęcie z wernisażu.

Ryszard ,Ty mi nie zazdrość, tylko bierz się do hodowania kwiatów i wstawiaj ich zdjęcia na forum, a my będziemy Ci zazdrościć.

Stasiu, byłyśmy kiedyś bardzo podobne, ale te 41 lat różnicy zmienia postać rzeczy, nie mówiąc o gabarytach.

Ewo, Krystyno, dziękuję!
Mariolas
500p
500p

Post »

Kingo nie doczytałam czegos jakich Twoich wystaw ?
Awatar użytkownika
stasia109
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 7 lip 2008, o 10:44

Post »

Droga Kingo, proszę nie przesadzaj z gabarytami. Obie jesteście piękne i myślę, że tak jak Ty, obie miłe. Moja córcia jest też bardzo do mnie podobna, ale jak piszesz, ja jestem posunięta w latach, bardziej dojrzała. Gdybym miała więcej cierpliwości i samozaparcia to powinnam ćwiczyć. Kiedyś tak robiłam: callanetics. Ćwiczyłam sama w domciu, trzy razy w tygodniu. Płaski brzuszek, wyprostowane plecki, biust do przodu.... Potem, jak zamieszkał z nami w mieście Teściunio, zaniechałam. A teraz trudno o samozaparcie. Wyobraź sobie, że przy siadzie potrafiłam głową dotknąć podłogi. Jak znajdę zdjęcia to postaram się wkleić, ale będzie ubaw. A teraz pod prysznicem robię tylko taką gimnastykę: lewa ręka od góry na plecki, prawa od dołu na plecki i na pleckach muszą się palce zaczepić. Stoję, brzuch wciągnięty :;230 i liczę do 70. Potem zmiana. I to tyle z mojej gimnastyki. No, ale jak by nie patrzeć, dobre i to. Bo był czs, że się paluszki na pleckach nie stykały. ;:223 Przydałyby się też brzuszki, ale skąd wziąć chęci???
Pozdrawiam serdecznie, pa, pa :heja ;:196 :heja
Adresy do moich wątków
Zwierzęta też odczuwają głód, pragnienie, ból, strach... i to już powód by nie zadawać im cierpienia i krzywdy.
GrazynaW
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Od: 14 sty 2009, o 18:33

Post »

Kinguś piękną masz córcię!Wcale się nie dziwię,że nam ją pokazujesz!!Dziękuje za odwiedziny w moim wątku,i za powiadomienie o WIOŚNIE :heja Jak tylko Twój żółwik ją wyczuł to zrobimy z niego maskotkę na forum ;:138 A skoro u Ciebie wiosna to już sie wpraszam z całą grupą storczykową :heja
Miłego wieczoru życzę!
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Mariolas
500p
500p

Post »

Kingo powiedz jak łatwiej ukorzenić dracenę w wodzie czy ukorzeniacz i do ziemi ?
Kin14
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Przyjaciel Forum - Ś.P.

Post »

Mariolka!Dracena jest jak chwast, możesz w wodzie, będziesz miała podgląd. Mój zięć przywiózł mi kiedyś patyczki dracen z lasu brazylijskiego, podróż statkiem stamtąd trochę trwa, on ich nie trzymał w wodzie, tylko na sucho i wszystkie ukorzeniły się.Po drugie, każdy plastyk ma wystawy swoich prac, przynajmniej do czasu, kiedy myśli, że one mają sens.

Stasiu, wszystko to o czym piszesz przerabiałam, jak jeżdżę na turnusy rehabilitacyjne jestem bardzo pilną uczestniczką gimnastyki, nawet jak jest ona bardzo wcześnie rano, zacięcia starcza mi potem na pół roku. Tylko!

Grażyna, żółw nas zrobił w konia, poszedł spać, już go trzeci dzień nie widzę.Albo po tym "wiosennym" spacerze coś mu się porobiło.

Dziewczyny, cz my dobrze robimy, że w wątku kwiatkowym o takich rożnych sprawach rozmawiamy?Założyłam wątek "to i ovo u Kingi". Zapraszam!
Kin14
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Przyjaciel Forum - Ś.P.

Post »

Już sygnalizowałam kwitnienie dendrobium, tylko dawno, storczyki tak mają, długo się namyślają. Oczywiście, to jeden z serii tajemnic zasuszonych w sklepie.

Obrazek Obrazek Obrazek
Awatar użytkownika
elaipawel4
1000p
1000p
Od: 23 lis 2009, o 16:19

Post »

Pięknie Kingo gratuluję nie dość że uratowany to z wdzięczności takie piękne kwiaty ci podarował ;:138
Ela
Zaglądnijcie ''Jestem nowa''
Zablokowany

Wróć do „Moje doniczkowe, domowe, balkonowe, egzotyczne, tarasy. ZDJĘCIA.”