Ogród Andzi

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
RomciaW
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 gru 2008, o 20:58
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Re: Ogród Andzi

Post »

Ale naplotłaś tych koszyczków super ;:63 Ja nie mam takich problemów :heja bo u mnie takie iglaczki zaraz by wyszły ;:108 Moje oczko .........

Obrazek
Awatar użytkownika
Anna11
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 1 sty 2009, o 17:24

Post »

Romko ;:167 tęsknię za takimi widokami, a to moje dzisiejsze widoki :?
Od samego rana pługi odśnieżały drogę miejscami są usypane trzy metrowe górki, nareszcie można przejechać. Dzisiaj termometr pokazał 9 stopni i świeciło ;:3, wyszłam na dwór z przyjemnością, dobrze że dzień coraz dłuższy. Obsypałam śnieg z iglaków, sprawdziłam tez róże wszystkie gałęzie mają przemarznięte. Magnolii nie okryłam w tym roku i o dziwo wszystko jest ok. Pączki wyglądają na nienaruszone.
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
maryla73ab
1000p
1000p
Od: 26 sie 2008, o 19:21
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Ale zima Aniu u Ciebie,kiedy ta wiosna do nas zawita :?:
pozdrawiam Maryla...

Moje wątki
Awatar użytkownika
snowflake
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 6 lut 2009, o 17:12

Post »

Aniu ale na pięknie umilasz zdjęciami czekanie na wiosnę :) Widzę wspaniałe plany... oj u mnie też duuużo pracy będzie... mam wolne do końca marca i myślałam że sporo porobię ale końca zimy nic a nic nie widać ;:223
powyginane pędy wierzb wyglądają fantastycznie :)
Awatar użytkownika
snowflake
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

A i pod wrażeniem jestem tych koszyków, gdzie się nauczyłaś je robić? one są na prawdę z papieru :shock: to forum gromadzi elity, same utalentowane osoby ;)
Awatar użytkownika
Anna11
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Marylko ;:167 już nerwowo nie wytrzymuję, za oknem biało i biało. Przeglądam wątek o oczkach wodnych, naszła mnie chętka na powiększenie oczka. Szukałam jakie rośliny można posadzić w strefie płytkiej i głębokiej. Przeglądam też nasiona kwiatów i bylin. Kupię nasiona host, lawendy, nasiona roślin do oczek wodnych i jakieś jednoroczne, zobaczę czy cokolwiek zejdzie :?:
Alu koszyki pokazała mi pani w bibliotece. Przyjechał ktoś i pokazywał dzieciakom ze szkoły różne rzeczy, między innymi,,papierową wiklinę''. Pierwsze koszyki wychodziły strasznie krzywe ale po kilku sztukach nabrałam wprawy. Przez zimę zrobiłam kilkanaście sztuk, koleżanki córki przyniosły gazety i lakierobejcę i im naplotłam. Cztery sztuki czekają na pomalowanie, różne wielkości. Najwięcej czasu pochłania skręcenie rurek, z gazety typu anonse wychodzi dwie sztuki duży i mniejszy. Koszyk wychodzi wiotki ale lakier zawarty w farbie jak wyschnie to wszystko usztywnia. Fajnie wyglądają przepasane wstążką. Ostatnio zrobiłam do domu duży kosz na różne bibeloty córki, wszystko tam wrzuciła i aby słychać grzechot jak coś szuka. Nareszcie kosmetyki nie walają się na szafce :wink: Wpisz w wyszukiwarkę, Papierowa wiklina' a potem- Grafika- zobaczysz jakie fajne różności ludzie robią.
Awatar użytkownika
HalinaK
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 paź 2008, o 11:27

Post »

Aniu ;:167 popodziwiałam Twoje ogrodowe i nie tylko ... koszyczki bomba ;:138 ;:138 ;:138 - podziwiam ;:180 ;:180 ;:180
Cieplutko pozdrawiam, Halina ;:194
W moim ogródeczku :wink: HalinaK-linki :D
Awatar użytkownika
grazynarosa22
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 mar 2009, o 12:18

Post »

Ania-kupiłam dziś "Małego artystę" i tak są fajne koszyczki z papierowej wikliny....fajne :uszy te Twoje tez super,chyba sie nauczę robić :uszy tylko czy na to wszystko czasu starczy..... ;:224
Pozdrowionka...Grażyna
Moje wątki. aktualny
Moje rękodzieło
Awatar użytkownika
RomciaW
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Wszyscy już mamy dosyć tej bieli Aniu a tu na dzisiejszą noc zapowiadają -22 :evil: To dla osłody .............

Obrazek
Awatar użytkownika
Anna11
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Halinko cieszę się że koszyczki Ci się podobają ;:167 zakończyłam już wyplatanie, poszukam czegoś nowego może coś z origami. Robiłam w tamtym roku bukiet z narcyzów, pasuje zrobić nowy w żółtym wiosennym kolorze :P
Grażynko możesz wstawić na pw jak wyglądają koszyczki z tej gazety :?:
Romko śliczny kolorek begonii ;:167
Pozdrowienia dla wszystkich oglądających wątek ;:167

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Awatar użytkownika
RomciaW
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Miłe widoczki ;:138 Kiedy to nastąpi Aniu :?: Powiedz mi kochana kiedy siać ten powojnik od Ciebie :?:
Awatar użytkownika
dez_old1
1000p
1000p
Od: 10 maja 2009, o 08:19

Post »

Aniu- u mnie tak sypie że... . :evil: ..dopiero odśnieżone było i nie znać - dobrze że małolaty ferie mają to jutro z rana niech łapią za szufle i mięśnie wyrabiają.U Ciebie pewnie nie lepiej? :wink:
Awatar użytkownika
grazynarosa22
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 mar 2009, o 12:18

Post »

Aniu-wstawię Ci we wtorek lub środę....bo nie mam jej w domu :uszy
ale śliczne widoczki u Ciebie :tan :wit
Pozdrowionka...Grażyna
Moje wątki. aktualny
Moje rękodzieło
Awatar użytkownika
Anna11
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Romko kilka nasion wcisnęłam w ziemię w doniczkę z fiołkami ale zrobiło się ciasno i zabrałam do drugiej doniczki, sama zobacz zaczynają rosnąć. Wciśnij kilka sztuk do doniczki z ziemią i zobaczysz czy zejdą :?:
Obrazek
Aga ja już nie mogę patrzeć na ten śnieg, dobrze że przestało sypać ale całe podwórko do odśnieżania. Dobry pomysł, też zgonię towarzystwo niech szufluje ;:113
Grażynko ;:167 fajnie, czekam :P

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Awatar użytkownika
snowflake
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Aniu piękne zdjęcia, masz mnóstwo pięknych i ciekawych roślinek... śliczny ten barwinek biało obrzeżony, nie widziałam takiego... a ta kępa irysów niskich ...cudowne...mam go na liście zakupów nawet :)
Pogięta wierzba tez ładnie się prezentuje, ja mam malutką pogiętą leszczynę, też mam nadzieje, że ładnie i fikuśnie się rozrośnie :) pozdrawiam serdecznie i życzę ciepłego oczekiwania na wiosnę...
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”