Ojejku, nie dostawałam żadnych powiadomień i nie wiedziałam, że tu czeka na mnie tyle ciepłych słów! Bardzo dziękuję za pamięć! Mam nadzieję, żę wszyscy zaczęliście rok w zdrowiu, radości i szczęściu codziennym!
Dzisiaj miałam taki piękny sen, że na moją działkę przyjechały zupełnie niespodziewanie agaxkub i Halina Kwak a ja miałam taki okropny bałagan i się strasznie cieszyłam i wstydziłam równocześnie. Rano sobie pomyślałam, że już najwyższy czas wrócić do przyjaciół na Forum, bo niedługo wszyscy o mnie zapomną i już nikt mnie nie odwiedzi!
W czasie tej zimy tylko raz na chwilkę zaglądnęłam na wieś, jest to cudny widok ale zamartwiam się czy moje rośliny, młode drzewa i krzewy przetrzymają te straszliwe mrozy (było tam -25). Wszystko okaże się na wiosnę za którą okropnie tęsknię. W ferie Marysia namówiła mnie na robienie stronki internetowej z jej pracami, głównie, żeby mogła się pochwalić innym, ale ja też się Wam pochwalę, choć to dopiero początek, bo musimy odszukać te prace ktore rozeszły sie po ludziach.
http://www.frywolitki.karo.la
Pozdrawiam serdecznie i od poniedziałku zaczynam odwiedzać Wasze zimowe ogrody, bo w weekendy mam internetowy odwyk