Mój ogród - Ewelina- 1cz.2007r.

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
Dorota T.
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 11 mar 2007, o 12:09

Post »

Ewelinko u Ciebie nawet kwiaty na tyczkach są piękne i gdybyś o tym nie napisała to nikt by nie zuważył. :shock:
Jeszcze raz dziękuję za nasionka Orlików, ładnie wzeszły i w przyszły tygodniu przesadzę je na miejsce stałe o ile pogoda pozwoli. ;:12
Pozdrawiam.
Inter vepres rosae nascuntur. Róże rosną wśród cierni.
Mój ogródek-cz.1 ... Mój ogródek-cz.2 ...
Awatar użytkownika
KarolinaL
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 2 kwie 2007, o 18:08

Post »

Ewelinko, jak tam u Ciebie? Bo tak Cię tu nie widać ostatnio :( Mam nadzieję, że Twoja nieobecność na forum znaczy, że wyzdrowiałaś i masz inne, ciekawe zajęcia :D Ale zajrzyj do nas!
Awatar użytkownika
Ewelina
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 4 lut 2007, o 16:26
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Kontakt:

Post »

Trochę mnie nie było, bom wyjechała ( szukać słońca :wink: ) ale już jestem ! Za oknem pada równo , świat jest zimny i mokry. Ze zdumieniem stwierdzam jednak , że w ogrodzie nadal coś- tam kwitnie. Żal ,że dziś taka pogoda , bo miałam plany...ostatnio w stosunku do ogrodu to mam głównie plany, gorzej z realizacją :( Albo mnie coś skręci, albo pada...
* Mój Ogród - cz.7 (aktualna)
Wizytówkai inne moje wątki
"Mam śródziemnomorskie poczucie czasu..."
Awatar użytkownika
MiCz
200p
200p
Od: 15 cze 2007, o 15:18
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Ha, Ewelinko! Nie jesteś sama z tym deszczem albo skręcaniem :? . Ale nie damy się, prawda? Aby do...pięknej (mam nadzieję) jesieni :D
Mirka
Awatar użytkownika
Ewa_888
---
Od: 11 maja 2007, o 11:17

Post »

Ewelinko Z Ciebie to faktycznie wielka podróżniczka. Co jakiś czas widzę, przerwę w postach, a potem nagle "Wróciłam" :lol: . Ale jak wróciłaś to koniecznie dawaj zdjęcia (panoramę też :lol: ). Moje gratulacje, za duże zaangażowanie na forum (czy administrator przewidział jeszcze jakiś kolor karty? - powinna być platyna)
Pozdrawiam Ewa

Być może dla świata jesteś tylko człowiekiem, ale dla niektórych ludzi jesteś całym światem. /Gabriel Garcia Marquez/
Mój ogródek.
Awatar użytkownika
Ewelina
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Kontakt:

Post »

Ewo, Mirko, Karolinko, Wy wiecie , jak mi poprawić humor ! Takie miłe słowa- uskrzydlają !!! A co do podróży, ta sobotnio-niedzielna niestety niezbyt się udała z uwagi na aurę ...Cóż, piękne widoki i spacer po kwaterach ogrodowych w Dobrzycy zastąpiło tym razem miłe towarzystwo, ale co się odwlecze...
Wątki na forum zrobiły się ostatnio mniej kolorowe. Brak nowych zdjęć ,choć przecież wiele jeszcze pięknych ogrodowych widoczków wokół nas... Tylko ta pogoda... Mam oczywiście zapasy zdjęć i po ich przejrzeniu wybrałam takie :

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Chyba powklejam też zaległe foto-relacje z ogrodów , które ostatnio odwiedzałam ...normalnie brak na to czasu.
Awatar użytkownika
Ewa_888
---
Od: 11 maja 2007, o 11:17

Post »

No i od razu przestaje się myśleć o padającym deszczu, bolącym jeszcze kręgosłupie i rzucaniu palenia. :lol:
Pozdrawiam Ewa

Być może dla świata jesteś tylko człowiekiem, ale dla niektórych ludzi jesteś całym światem. /Gabriel Garcia Marquez/
Mój ogródek.
Awatar użytkownika
KarolinaL
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 2 kwie 2007, o 18:08

Post »

I cóż tu powiedzieć tym razem, och czy ach?... :wink: Ten ogród to jest po prostu bajka! Po prostu ;:180 ;:180 ;:180
Awatar użytkownika
Ewelina
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Kontakt:

Post »

Ewuniu - palenie i tak powinnaś rzucić ! ;:209
Karolinko - a może : " Ech!" ?

Z innej bajki... dłuuuugo to trwało ale wreszcie skończyłam wklejanie zdjęć z Ogrodu egzotycznego w Monako.Jeśli macie ochotę zerknijcie tu
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... 457#133457
Awatar użytkownika
jolciajci
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 26 lut 2007, o 13:00
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Ewelino :shock: raj dla oczu i dla duszy ;:111 .
Zdjęcia piękne i [ zazdroszczę ] tobie że miałaś taką piękną wycieczkę i takie cuda było ci dane oglądać ;:33 .
Pozdrawiam.
Jestem jaka jestem - pozdrawiam serdecznie Jola
IwonaA
100p
100p
Od: 5 wrz 2007, o 09:33

Post »

Ewelinko, już dziękuję za sadzonki, pewnie,ze się odezwę wiosną, jestem na etapie sadzenia "wszystkiego" haaaaaaaaaaaaaa. Kiedyś mój ogród był tylko zielony, ale z biegiem lat potrzebuje kolorów i różnorodności kwiatów i dosadzam ,dosadzam, dosadzam hiii.
Pozdrawiam cieplutko w ten deszczowy i zimny dzień :D
Iwona
---------------
Życie jest piękne....
Awatar użytkownika
piku
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 12 lip 2007, o 13:20
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Znowu wpadłam do Twojego ogródka, przebiegłam po ścieżkach, wystraszyłam się pająka, przysiadłam na ławeczce i wcale nie chciało mi się wyjść, ale cóóóóż :cry:
pozdrawiam Wiesia :wit
ogród / siedlisko / sukulenty / inne roślinki
Awatar użytkownika
cappuccino
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 25 cze 2007, o 19:09
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Ewelinko! Takie przecudne te "zapasowe" zdjęcia. Matko. Gdybym ja kiedyś tak mogła mieć to bym sie z ogrodu nie ruszyła na krok, aż pewnie umarłabym z głodu. Przepięknie, prześlicznie, przecudownie Boże jak ładnie!!!!
Gosia
Szczęście w życiu nie polega na tym, żeby być kochanym. Największym szczęściem jest kochać.

( Sigrid Undset)
Awatar użytkownika
Ewelina
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Kontakt:

Post »

piku pisze:Znowu wpadłam do Twojego ogródka, przebiegłam po ścieżkach, wystraszyłam się pająka, przysiadłam na ławeczce i wcale nie chciało mi się wyjść, ale cóóóóż :cry:
Piku ! Jak to "przysiadłaś na ławeczce?" - przecież ona mokra ! Znowu pada, znowu zimno...ale cieszę się ,że byłaś .
To miło, że zaglądacie, spacerujecie , przysiadacie... :D
Awatar użytkownika
Ewelina
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Kontakt:

Post »

Policzyłam i już wiem ! Do wiosny ( kalendarzowej ) jeszcze TYLKO 191 dni !!!
Nie dziwcie się , ale przy tej pogodzie pozostaje już tylko marzyć o kolejnym sezonie ogródkowym...

Ale na razie impresje jesienne

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

I gdy tak wklejałam te zdjęcia to zza chmur pokazało sie słoneczko i teraz całkiem ładnie jest na świecie ;:3 Oby tak dalej ! Może jednak jest mała szansa na złotą , polską jesień ?
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”