Na moje oko to Viburnum opulus 'Roseum'przemekg pisze:Jolu czy na drugim zdjęciu to jakaś kalinaczy hortensja

Na moje oko to Viburnum opulus 'Roseum'przemekg pisze:Jolu czy na drugim zdjęciu to jakaś kalinaczy hortensja
SadystaMatemax pisze: matkę mam w domu, córki zimują w piwniczce :P
Żony nie posiada a córki ma,, ciekawe ilepelagia72 pisze:SadystaMatemax pisze: matkę mam w domu, córki zimują w piwniczce :P![]()
![]()
![]()
mag pisze:To jeśli można i ja dołączam do imprezki - 11 marcaMutari pisze:Ja jestem z 5 marcaMatemax pisze:tengel27 pisze:Czyli ławice możemy robićpelagia72 pisze:Wow ! Następna ryba do towarzystwaMatemax pisze:
za miesiąc i tydzień będę kończył 24![]()
![]()
![]()
Ja mam uro 6 .03![]()
Ja jestem z 11 marca ;)
Może się jeszcze ktoś przyłączy![]()
To kiedy robimy bibkę
![]()
... może grzebiąc w ziemi, chcą się instynktownie dokopać do wodyAgatra pisze:Może ryby już takie są, że lubią roślinki i grzebanie w ziemi? Bo ja też jestem rybą tylko, że z lutego. Kasia
Coś w tym jest , bo ja jestem wodnik i też grzebię w ziemi.mag pisze:... może grzebiąc w ziemi, chcą się instynktownie dokopać do wodyAgatra pisze:Może ryby już takie są, że lubią roślinki i grzebanie w ziemi? Bo ja też jestem rybą tylko, że z lutego. Kasia![]()