Z największą przyjemnościąpatrykgiel pisze:
A mnie też wysłała byś te listeczki później ??

Tylko mi przypomnij

Z największą przyjemnościąpatrykgiel pisze:
A mnie też wysłała byś te listeczki później ??
Oj skąd ja to znam...Mariolas pisze:Oj Alinko będę trzymała mocno mocnoU mnie zamiast storczyków miały być fiołki ale tak wyszło że kolekcja storczykowa się powiększyła i parapet w kuchni one zajeły ale dom wielki i pusty od kwietnia tu mieszkamy a do tej pory na roslinki miejsca nie miałam
Bardzo chętnie-wiosną spróbujemy rozmnożyć moje co nieco-z największą przyjemnościMariolas pisze:Widzisz ty masz co wynosic aby miejsca zrobic a ja za duzo miejsca za mało roślinwięc wiesz moge udostepnic ci moje parapety i kąciki
![]()
Alima2 pisze:Grzesiu ( mąż też Grzesiu-więc,pilnuj się!!Grzesiu pisze:![]()
pytanie numer 1
Po ile są kamelie?
numer 2
Co to za storczyk-Dendrobiumna ostatniej fotce?
i trzecie pytanie po ile falki są?![]()
![]()
ten bordowy jest miód-malina
Pokaż kiedyś mi te Oleandry....coś wspólnie wymyślimy![]()
) nie mam pojęcia ile co kosztowało ( mąż drzemie,zrobiłam mu ekstra kolacyjkę- a,niech ma
![]()
) jak wstanie poszukamy paragonu.
Jeśli chodzi o ostatniego-sama własnie nie wiem...trochę dziwny!!!
Moje oleandry mają się dobrze,to Maria zostawiła na zimę w gruncie
Oczywiście fotkę sporządzę![]()
Prowadziłam fuksję na jednym pniu ... jak pisałam za obfite kwitnienie i rozłamały się mimo tych szerokich katów.Alima2 pisze: Bardzo dziękuje- za chwilkę poszperam
Powiedz-prowadziłaś swoją na jednej nóżce?
Ja mam kilka nóżek w jednej doniczce i są podwiązywane.
Strasznie szkoda takiego cuda...może odbije ?
No tak,,,,spis musi byćMariolas pisze:Alinko ja markerem na doniczce pisze cyferke a w kajeciku fotka i opis z data zakupu
No ja zobaczę co z tego będzie-na razie zaczynają się budzić moje fuksje-za chwilkę wrzucę zdjęciaMariolas pisze:Prowadziłam fuksję na jednym pniu ... jak pisałam za obfite kwitnienie i rozłamały się mimo tych szerokich katów. Wyrzuciłam - (były spore zniszczenia) bo nie planuję już tego - przy takim prowadzeniu praktycznie przez 2 lata większość kwiatów się traci a wielka szkoda ale ... coś za coś.
Tak wszystkie- część juz przekwitła ( co nieco jeszcze ładnie wygląda) za chwilkę dam zdjęcia ( część niestety poszła w liście !!!danutab pisze:Alu pytałam niedawno o twoje amarylisy czy kupiłaś je na allegrooo jeśli tak to od kogo.
Bardzo dziękujęMonia68 pisze:Obiecane zdjęcia z Kairu, mniej turystyczne
Ja moje hibiskusy mam w gruncie!!! Mogę dać ubiegłoroczne zdjęcia( jak pisałam część zjadł Kasperekdanutab pisze:Alu przyszłam zobaczyć zdjęcia hibiskusów pisałaś że zrobisz i pokażesz ale nic nie widzę widocznie zapomniałaś.
Poszukam więcejpatrykgiel pisze:Właśnie !! hihi![]()