Ogródek Doroty - dodad
- dodad
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 21 cze 2009, o 18:22
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Ogródek Doroty - dodad
Tak. Miasto na pewno od tego czasu się zmieniło, ale prawdziwe zmiany nas dopiero czekają. W tym roku rozpoczyna się remont starówki. mam nadzieję, że nowe oblicze Gorlic będzie piękne. 

- Reni4
- Od: 21 wrz 2009, o 15:01
Witam...Mówiąc o remoncie starówki masz na myśli przebudowę ulicy Bieckiej???Czy jeszcze coś nowego?
Pozdrawiam...Hortensje sadź i nawet się nie zastanawiaj:)))
Pozdrawiam...Hortensje sadź i nawet się nie zastanawiaj:)))
- korzo_m
- Od: 17 kwie 2006, o 10:14
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Śliczna kicia, moje też się słodko wylegują.
- dodad
Dorotko - to są dwa! koty. Mamusia i synuś. Są tak podobne, że sama mam czasem wątpliwości. Różnią się jedynie kolorem oczu, a teraz już trochę wielkością. Kocury wykastrowane bardzo rosną
Reniu - oprócz przebudowy Bieckiej ma być remontowane ścisłe centrum. Nie wiem czy w tym roku wszystko, ale rewitalizacja ma objąć Maślany Rynek, Rynek główny, Dworzysko - schody i wszystkie uliczki pomiędzy. Tak więc jak widzisz remont potężny. A hortensje posadzę
Przynajmniej bukietowe muszą być.

Reniu - oprócz przebudowy Bieckiej ma być remontowane ścisłe centrum. Nie wiem czy w tym roku wszystko, ale rewitalizacja ma objąć Maślany Rynek, Rynek główny, Dworzysko - schody i wszystkie uliczki pomiędzy. Tak więc jak widzisz remont potężny. A hortensje posadzę

- korzo_m
- Od: 17 kwie 2006, o 10:14
Faktycznie bardzo podobne ja bym nie odróżniła. Moje kotki dopiero są na etapie pierwszej rójki, mamy z nimi ubaw. Póżniej będą wysterylizowane. Na razie trzymamy je w domku, przedtem jak były wypuszczane chodziły na coraz dłuższe wycieczki ( przechodziły przez ulicę, a mnie już jedną kicię wysterylizowaną w zeszłym roku zabił samochód, bardzo się o nie boję bo są jeszcze takie głupiutkie, nierozważne) i jeszcze przynosiły różne infekcje. Trzeb było leczyć całą trójkę.
-
- Od: 13 lip 2009, o 20:55
Kociaki słodkie...Jak nie wiosenne rośliny , to zwierzaczki poprawiaja nam teraz humor !
- Reni4
- Od: 21 wrz 2009, o 15:01
Cieszę się że wreszcie coś się będzie działo w naszym pięknym mieście...to znaczy że idzie ku lepszemu..
Odkąd zaszyłam się w swoim miejscu na ziemi (tak nazywam swój dom i działkę)to mało wiem co się dziej w mieście;)))
Przyda się ta renowacja ...dziękuję za odpowiedź i do miłego:))

Odkąd zaszyłam się w swoim miejscu na ziemi (tak nazywam swój dom i działkę)to mało wiem co się dziej w mieście;)))
Przyda się ta renowacja ...dziękuję za odpowiedź i do miłego:))
Hej
Ty sobie zapisałaś mojego powojnika na listę chciejstw a ja Twojego
baaaaardzo mi się podoba 
Pięknie u Ciebie
podziwiam za ogrom pracy jaki włożyłaś w stworzenie tak pięknego ogrodu:)
Zazdroszczę azalii... ja jeszcze nie mam ani jednej.... chyba muszę coś z tym zrobić

Pięknie u Ciebie

Zazdroszczę azalii... ja jeszcze nie mam ani jednej.... chyba muszę coś z tym zrobić

Pozdrawiam Paulina
Mój ogród
Mój ogród
- dodad
Dorotko - Cieszę się, że znalazłam miłośniczkę kotów. Bardzo Ci współczuję straty kotka. My na szczęście mieszkamy przy bardzo mało ruchliwej ulicy, więc moje koty są w miarę bezpieczne, chociaż kuszą los wylegując się na gorącym asfalcie. Kocica to już staruszka - ma prawie 15 lat, ale strasznie kochana, Natomiast kocurek to młodzieniec w sile wieku - chociaż wykastrowany to toczy walki (zwycięskie) z wszystkimi okolicznymi kotami
Izo masz rację nic tak nie potrafi człowieka rozbawić jak harce kociaków. Moje mają teraz podwójne pokusy - ptaki na balkonie przy słonince i w domu hodowane przez syna. Koty nie mogą się zdecydować na które bardziej watro zapolować, a spotkanie z szybą nie należy do najprzyjemniejszych
Reniu uwierz mi wolałabym się zaszyć w jakimś miejscu z dala od miasta, ale niestety obowiązki. Czekam z utęsknieniem na wiosnę, bo wtedy mogę uciec na działkę do lasu. Mam nadzieję i ja stworzę tam swoje miejsce na ziemi

Izo masz rację nic tak nie potrafi człowieka rozbawić jak harce kociaków. Moje mają teraz podwójne pokusy - ptaki na balkonie przy słonince i w domu hodowane przez syna. Koty nie mogą się zdecydować na które bardziej watro zapolować, a spotkanie z szybą nie należy do najprzyjemniejszych

Reniu uwierz mi wolałabym się zaszyć w jakimś miejscu z dala od miasta, ale niestety obowiązki. Czekam z utęsknieniem na wiosnę, bo wtedy mogę uciec na działkę do lasu. Mam nadzieję i ja stworzę tam swoje miejsce na ziemi

- dodad
Paulino - witam serdecznie. Cieszę się, że podoba Ci się mój powojnik. Może nie rośnie zbyt rewelacyjnie, ale za to jakie ma kwiaty
. Poszukam, powinnam mieć jeszcze jakieś zdjęcia.
Azalie kupuj i nie zastanawiaj się. To najpiękniejsze krzewy w maju i czerwcu!

Azalie kupuj i nie zastanawiaj się. To najpiękniejsze krzewy w maju i czerwcu!
Witaj !!! roślinki piękne pozdrów teściów i podziękuj za kawałek ziemi hihi!!!!!!!!!! naprawdę super!!!!!!111 

Kwiaty - NAJPIĘKNIEJSZA mowa świata.Moje wymarzone miejsce
Dziękuję Dorotko
- piękny - ale teraz nie zasnę heh
Te pełne mają to coś
Wpisane na listę chciejstw - ciekawę czy znajdzie się jakiś sponsor

Te pełne mają to coś

Wpisane na listę chciejstw - ciekawę czy znajdzie się jakiś sponsor

Pozdrawiam Paulina
Mój ogród
Mój ogród
-
- Od: 25 wrz 2007, o 18:21
Dorotko, przykro mi, że tak Wam minęły ferie
Niestety, praca zawodowa często koliduje z życiem rodzinnym
Jestem naprawdę szczęśliwa, że udało mi się ten problem rozwiązać inaczej. Czasami myślę, co zrobić za dwa- trzy lata... Jednak mam tyle swoich zajęć, poza tym dużo spraw zwiazanych z firmą...że na etat już nie wrócę
Cudne zdjęcia!!
Pozdrawiam Cię serdecznie

Cudne zdjęcia!!
Pozdrawiam Cię serdecznie