Geniu, Halinko...te zdjęcia to trochę dla zabawy w te nudne zimowe dni. Wolę naturalne i takie u mnie pewnie będą. Niech tylko nadejdzie ta upragniona wiosna...kto by się bawił w obrabianie zdjęć. Nie będzie na to czasu. Niemniej korzystam z tego..
http://www.tuxpi.com/
Olu...dziękuję za zdjęcia oczka. Podglądałam już u ciebie. Także takie mi się marzy, ale niestety już miejsca brak.
Jolu, Zosiu, Mateuszu...dziękuję że do mnie zaglądacie i pamiętacie o mnie. Cieszy mnie to bardzo.
Moniko...bardzo dziękuję za zdjęcia żurawek.Oczywiście już je obejrzałam. Szukam teraz po necie gdzie by je kupić. Na razie za bardzo nie ma ofert, a jak już jest to bardzo droga przesyłka

. Może u siebie coś spotkam, choć w zeszłym roku spotkałam tylko jedną.
Moniu..dziś u mnie piękne słoneczko, ale śniegu podobnie jak u ciebie ciągle dużo. Po ostatniej wizycie na działce jestem pewna że dwa rh będą do wyrzucenia, albo zupełnie nie będą się nadawały do pokazania

. Coś na ich miejsce trzeba będzie dokupić. Na szczęście rh u mnie nie brakuje...gorzej z tymi żurawkami. Chyba tylko na allegr.. a na to mnie nie stać.
Dla was dziś troszkę wiosennych kwiatków.