an-ka pisze:Kogruniu, Gabrysiu-Bogusia kusi? a już odżegnywała się od zakupów.
Boguśko aleś fotę wystawiła-wszyscy z zachwytu aż pieją-ja też jestem w tym chórze.
Popatrz Mateusz zmienił awatarek-też pięknie się prezentuje.
Zazdroszczę mu miejsca zamieszkania-jak pokazuje u siebie zdjęcia to bardzo chciałabym mieć takie widoki.
Pozdrawiam
Aneczko ,na razie nic nie kupuja ,,,no chyba żeby
No Mateusz fajny sobie awatarek wstawił ,ale miejsca mu nie zazdroszcza ,bo sama mieszkom na górce
i w około mnie też mom górki ,,,a do Mateusza nie ma znowu tak daleko ,żeby sobie pooglądać
jollla500 pisze:Bogusiu
Jolciu
JAKUCH pisze:BOGUSKO ale zaszalałas ,a ten bordowy tulipan tak samo piękny jak sasanki . Czym Ty robisz te zdjęcia że sa tak piękne

Jadzinko ,ten bordowy tulipan ---jest czarny
Priam pisze:Piękny wątek, który zachwycił mnie różnorodnością liliowców.
Miło zrobić sobie taki spacerek w weekend ;)
Witam miłego gościa
,,,bardzo się cieszę ,że odwiedziłeś me skromne progi ,wpadaj nie tylko w weekendy :P
waw pisze:Priam pisze:Piękny wątek
Miło zrobić sobie taki spacerek w weekend ;)
U mnie to się może zdażyć w realu.

Wszystko się może zdarzyć ,,a mieszkamy blisko siebie,,to czemu nie???
kogra pisze:Bogusiu mam nadzieję, że nie zapomniałaś o naszym zeszłorocznym zamówieniu w ozdob -raju.
Chyba nie składałaś u nich zamówienia ?
A może pochwalisz się co już zamówiłaś.

Grażynko ,ciekawe jak przeżyją moje liliowce w ziemi ,ale myślę ,że pod pierzynką będzie im dobrze ,,,a najbardziej jestem ciekawa ,czy te lichawe będą miały kwiatki tego roku .
Bardzo Cię proszę powiedz Grażynko czym je karmisz ,żeby były ładne ,jaki nawóz stosujesz i czy je pryskasz czymś
a mam jeszcze liliowce od Śnieżki -15 sztuk ,ale siewek i mam zamówione na wiosnę młodziutkie ,chyba 20 sztuk
Halinko ,bardzo dziękuję za kwiatuszek ,piękny-- a jakże

takiego koloru chabra ,nie widziałam,,,