Witajcie powoli nadrabiam zaległości w Waszych wątkach , a działo się u Was ,że jest co czytać i oglądać . Ja na razie pokaże Wam .... choinkę Stoi u moich rodziców i spodobało jej się bo "się puściła" Ma takie fajne zielone " koćki". ZDjęcia nie do końca oddają świeżości tej zieleni na nowych pędach. Pamiętam jak byłam dzieckiem , że zdarzało się , że puszczała choinka pędy, ale ostatnie lata uparcie nic nie puszczały .W tym roku niespodzianka:-) Pozdrawiam z mroźnego Malborka ( -20 st.C).
Karolinko witaj po długiej nie obecności.Powrót do świąt jak dla mnie najbardziej wskazany. Ja swoją już schowałam.Mam nadzieję że jesteś już po egzaminach i będziesz miała więcej czasu dla nas.?U mnie dzisiaj było ok.0 stopni i gęsta mgła.
doniczkowe , prace mojej córki ZAPRASZAM.
Przepraszam za błędy w tekstach .Winą jest sprzęt z którego korzystam .
Witaj po przerwie.
Choinka też wiosnę poczuła. Rosnąć chce.
Nasza sypie się na potęgę. Dzisiaj ją rozbiorę.
Miała byś z korzeniem, a okazało się, ze jest cięta. Miała rosnąć dalej na działce.
Karolinko wpadłam do Ciebie z rewizytą. Przejrzałam wątek i stwierdzam że masz mnóstwo ślicznych kwiatów, takich jakie kocham naprawdę całym sercem i bardzo fajnie dzięki temu mi się oglądało. Piękne krajobrazy i zdjęcia kwiatów ogrodowych dały mi zapomnieć o tym jaką mamy porę roku...dobra i chwila zapomnienia.
Jak miło kochane , że zajrzałyście Egzaminy już prawie z głowy, tzn. czekam jeszcze na jeden wynik- mam nadzieję że bez poprawki i wtedy mam wolne
Choinka wciąż dzielnie się trzyma ze swoimi odrostami- tym bardziej, że ona jest kupiona jako cięta i stoi sobie w stojaku z wodą:) U nas wciąż mróz trzyma ( - 20 dziś rano). Mi to nie przeszkadza , bo uwielbiam zimę a w tym roku jest wyjątkowo piękna. Chociaż wiem , że dla wielu jest uciążliwa i oczywiście to rozumiem. W związku z zimą pokaże fotkę zamku ośnieżonego, a przed nim zamarznięty Nogat. Fotki ptasich głodomorów na balkonie i na Nogacie Jeszcze jedno świąteczne wspomnienie- gwiazdy. I hibek, który kwitnie dosyć często( niestety reszta kwiatów mocno odczuwa skutki zimy).Pozdrawiam serdecznie.
Witaj Karolinko
Gwiazdy są wprost rewelacyjne, strasznie podobają mi się ich kolorki
I hibiscus jakie ma urocze kwiatuszki
Wszędzie chyba jest taki okropny mróz Ale u mnie mimo to świeci z czego niezmiernie się cieszę.
Świetna sesja.
Ptaszki i zamek super wygląda w zimowej szacie.
Ale najładniejsze są gwiazdy. Nigdzie nie spotkałam takich kolorków. Ach i jeszcze hibek.
Właśnie mam na sobie sweter w takim samym kolorze.
Dziękuję za odwiedziny i miłe słowa
Wczoraj w Bedronie kupiłam przecenione (0,99 zł) hipki. Tylko nie wiem co dalej z nimi zrobić Ostatnio przez naukę miałam zaległości w promocjach kwiatowych, ale one chyba były w sprzedaży już z łodygą kwiatową, a teraz po prostu zostały im liście. Jak myślicie oberwać te liście i położyć spać cebule, czy normalnie podlewać? z góry dziękuję za każdą pomoc.