Kolorowy Ogród Geni 2010 cz.1
-
- Przyjaciel Forum - Ś.P.
- Od: 14 sty 2009, o 18:33
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Kolorowy Ogród Geni 2010 cz.11
Witaj Gieniu,ja jak zwykle wieczorkiem Cię odwiedzam.Czytam,że coś nieprzyjemnego Cię spotkało więc na poprawę humoru zostawiam skrzata
.Kochana wrzuć na luz,niektórzy z zazdrości tak się zachowują.

Geniu ale u Ciebie kolorowo , uwielbiam oglądać takie fotki... tak codziennie tylko podglądam a dzisiaj zostawię swój mały ślad.
Zastanawia mnie jeszcze jedno, czy Ty pisalas o samochodzie syna, "że ktoś sie nie bał i wziął" -samochód?
Ewa
Zastanawia mnie jeszcze jedno, czy Ty pisalas o samochodzie syna, "że ktoś sie nie bał i wziął" -samochód?
Ewa
- e-genia
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 5 wrz 2008, o 19:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Grzesiu u mnie liliowce dobrze sprawują się między różami to u Ciebie pewnie też .
Przemku liliowce są na prawdę fajne i bezproblemowe , nie miałam tych starszych odmian więc nie wiem .Choć te moje odmiany co na zdjęciu to mam już z 10 lat .
Grażynko dzięki nie sądzę że ten ktoś zrobił to z zazdrości , zaatakował kilka albo kilkanaście osób , bez powodu dla zabawy .
Ewo to ja pisałam bo akurat był ten samochód na wklejanych zdjęciach . W październiku minął rok .
Genia
Przemku liliowce są na prawdę fajne i bezproblemowe , nie miałam tych starszych odmian więc nie wiem .Choć te moje odmiany co na zdjęciu to mam już z 10 lat .
Grażynko dzięki nie sądzę że ten ktoś zrobił to z zazdrości , zaatakował kilka albo kilkanaście osób , bez powodu dla zabawy .
Ewo to ja pisałam bo akurat był ten samochód na wklejanych zdjęciach . W październiku minął rok .
Genia

- kogra
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 maja 2007, o 18:02
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
A ja sobie Geniu tylko oglądam i tak myślę, że w tym roku to powinnaś swój ogródek zgłosić do konkursu w Działkowcu albo Moim Pięknym Ogrodzie.
Twój ogródek, taki dopieszczony i zadbany powinien się znależć na liście.
Co rok jest piękniejszy, bardziej kolorowy i aż wierzyć się nie chce, że na tak małej powierzchni dałaś rady upchnąć tyle roślin.
Teraz zimą to czysta przyjemność oglądać zdjęcia jak było latem.

Twój ogródek, taki dopieszczony i zadbany powinien się znależć na liście.
Co rok jest piękniejszy, bardziej kolorowy i aż wierzyć się nie chce, że na tak małej powierzchni dałaś rady upchnąć tyle roślin.
Teraz zimą to czysta przyjemność oglądać zdjęcia jak było latem.

Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
- e-genia
Grażynko jest wiele więcej piękniejszych ogrodów od mojego więc raczej szans nie mam .
Do wygrywania konkursów też specjalnie szczęścia nie mam .
W tym roku trafiło mi się jak ślepej kurze ziarno .
Genia
Do wygrywania konkursów też specjalnie szczęścia nie mam .
W tym roku trafiło mi się jak ślepej kurze ziarno .
Genia
- piofigiel
- 1000p
- Od: 11 lis 2009, o 17:15
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witam Geniu ja też podziwiam Twoje liliowce, w tym roku ich dosadzę, u moich najbliższych sąsiadów raczej ich nie widzę, bardziej dalie, róże
Coś czytałem, o jakiś nieprzyjemnych wypowiedziach, myślę że się tym nie martwisz, przecież masz nas Twoich przyjaciół
Nie spodziewałem się na tym forum spotkać się z czymś nie miłym.
Pozdrawiam Tomek

Coś czytałem, o jakiś nieprzyjemnych wypowiedziach, myślę że się tym nie martwisz, przecież masz nas Twoich przyjaciół

Nie spodziewałem się na tym forum spotkać się z czymś nie miłym.
Pozdrawiam Tomek

- raistand
- Od: 18 mar 2007, o 20:28
Słyszę, że coś tu nie ten tego
ale goscia już chyba nie ma na forum?
Czy masz gdzieś w jednym miejscu zdjęcia kupionych w ub. roku liliowców? Naprawdę nie mam siły przekopywać się przez te setki stron...

Czy masz gdzieś w jednym miejscu zdjęcia kupionych w ub. roku liliowców? Naprawdę nie mam siły przekopywać się przez te setki stron...

- rose_marek
- -Moderator Forum-.
- Od: 14 wrz 2008, o 09:18
Geniu, Grzesiu ma racje, nie trzeba się przejmować tym intruzem.Grzesik pisze:Witaj Geniu, nie przejmuj się słowami horypastor, bo właśnie przeczytałem sobie wszystkie jego posty jakie zdążył napisać do tej pory i żaden nie jest miły. To jakiś złośliwy człowiek, zarejestrował się by ludziom sprawić przykróść.
Logował się pod różnymi nickami: horypastor, lamus, polka i pod każdym był napastliwie wulgarny.
Wszystkie te nicki są zbanowane teraz.
Jeśli coś takiego nastąpi w przyszłości, to najlepiej od razu zgłosić ten post (naciskając zielony guziczek z "!")
i napisać P.W. do jednego (albo dwóch) moderatorów którzy są aktualnie zalogowani.
Najlepiej wcale nie odpisywać bo jak się usunie ten obrażliwy post, to odpowiedzi do niego pozostaną.
Pozdrawiam,
Marek
Pozdrawiam, Marek
rose_marek_malinki
rose_marek_malinki
i nastrajaj nas Geniu pozytywną kolorową energią
Pozdrawiam

- Aska
- Od: 13 kwie 2006, o 14:36
Czyżby znów pojawił się jakiś nieobliczalny na forum? Z tego co widzę, to już historia. Niestety nie brakuje ludzi, którym sprawia frajdę czynienie zła...
Gieniu - pomysł z wysłaniem zdjęć Twojego ogródka na konkurs do któregoś z czasopism ogrodniczych jest wyśmienity - i powinnaś go bezwzględnie posłuchać!!! Jak się patrzy na twoje harmonijne zestawienia barw to aż serce rośnie!
Nawiasem mówiąc miło popatrzyć na lilie. Ciekawe, jak przezimują moje...
Gieniu - pomysł z wysłaniem zdjęć Twojego ogródka na konkurs do któregoś z czasopism ogrodniczych jest wyśmienity - i powinnaś go bezwzględnie posłuchać!!! Jak się patrzy na twoje harmonijne zestawienia barw to aż serce rośnie!
Nawiasem mówiąc miło popatrzyć na lilie. Ciekawe, jak przezimują moje...
- Cynthia
- Od: 16 lut 2009, o 12:50
Geniu, słuchaj dobrych rad i wysyłaj zdjęcia na konkursy
Jeżeli się nie wygra, to przecież nic takiego.....ale jak nas docenią, frajda jest niesamowita
Myślę ,że warto próbować a Ty debiut masz już za sobą
Miłego dnia

Jeżeli się nie wygra, to przecież nic takiego.....ale jak nas docenią, frajda jest niesamowita

Myślę ,że warto próbować a Ty debiut masz już za sobą

Miłego dnia

Pozdrawiam słonecznie - Baśka 

- e-genia
Kochani Tomku, Andrzeju, Marku , Asiu przepraszam że tak hurtem ,ale dotyczy to jednej sprawy , nie ma się czym przejmować tylko iść do przody .Komuś się po prostu nudziło .
Asiu, Basiu z tym wysyłanie zdjęć na konkurs , zobaczymy czy cokolwiek po tych mrozach zostanie i będzie kwitło .
Z drugiej strony jak mówisz Basiu że już brałam udział w konkursie , ale to oni mnie znaleźli i ja nic nie musiałam robić .to mniejszy wstyd bo nigdzie sama się nie pchałam .
Genia
Asiu, Basiu z tym wysyłanie zdjęć na konkurs , zobaczymy czy cokolwiek po tych mrozach zostanie i będzie kwitło .
Z drugiej strony jak mówisz Basiu że już brałam udział w konkursie , ale to oni mnie znaleźli i ja nic nie musiałam robić .to mniejszy wstyd bo nigdzie sama się nie pchałam .
Genia
- e-genia
Andrzeju a teraz liliowce nowe nabytki wszystkie .które zakwitły .

To miniaturka kwiatek z 8 cm

ten powtórzył mi kwitnienie

za chwilkę dalszy ciąg

To miniaturka kwiatek z 8 cm

ten powtórzył mi kwitnienie

za chwilkę dalszy ciąg
- bishop
- Od: 4 cze 2008, o 22:54
- Kontakt:
Takich wpisów nie można brać do siebie.
Ale jedno jest zastanawiające - jeśli kogoś los dotknął widocznym kalectwem, to większość normalnych ludzi mu współczuje. A w przypadku najgorszego nieszczęścia, jakie dotknęło tego człowieka - kalectwa umysłowego - potępiamy go...
Może też trzeba współczucia?
Ale jedno jest zastanawiające - jeśli kogoś los dotknął widocznym kalectwem, to większość normalnych ludzi mu współczuje. A w przypadku najgorszego nieszczęścia, jakie dotknęło tego człowieka - kalectwa umysłowego - potępiamy go...
Może też trzeba współczucia?

Pozdrawiam - Krzysiek
Mój czasopożeracz
Mój czasopożeracz
- e-genia
Krzysiu jakoś nie potrafię współczuć , zapewniam Cię on się dobrze bawił i wiedział co robi .
Można współczuć osobie która nie wie co robi .
Dalsza część liliowców za chwilę
Można współczuć osobie która nie wie co robi .
Dalsza część liliowców za chwilę