Ogród Zenka rok 2010 cz.3
- e-genia
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 5 wrz 2008, o 19:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Ogród Zenka rok 2010 cz.3
Zenku u siebie wkleiłam prawie wszystkie moje niskie iryski .
Genia
Genia
- karina1
- 1000p
- Od: 19 sty 2010, o 12:00
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

"Przyjaciele są jak ciche anioły,które podnoszą nas,kiedy nasze skrzydła zapominają jak latać" Miłego dnia,życzy Karina
Mój piękny ogród - Akacjowe raczo- Cz1.'Ogród Kariny i Marka"Akacjowe Ranczo"Cz2.
Mój piękny ogród - Akacjowe raczo- Cz1.'Ogród Kariny i Marka"Akacjowe Ranczo"Cz2.
- ZENOBIUSZ
- Od: 2 sty 2008, o 07:00
Joanno Gospodarstwo Skólkarskie w Końskowoli należy do jednego z największych w tym regionie, i mam nadzieję że uda się Tobie wybrac coś interesującego.
Geniuoglądałem już zdjęcia Twoich irysów karłowych,i zarówno zdjęcia jak i kwitnące irysy są bardzo ładne. Wiosną będę musiał dokupić kilka kolorów.
Karino cieszę się że znalazłaś chwilę na odwiedzenie mojego ogrodu.
W ostatnich latach na rynku ogrodniczym pokazało się kilka gatunków berberysów o żółtych liściach,i oto kilka z nich:
Berberys Thunbergii Aurea - to ten który posiadam
''' '' Sunny
'' '' Maria
'' '' Tin Gold
Wszystkie berberysy o jasnych liściach w większym lub mniejszym stopni mają problemy z silnymi promieniami słonecznymi,i dla tego muszą być sadzone w niewielkim półcieniu.
Geniuoglądałem już zdjęcia Twoich irysów karłowych,i zarówno zdjęcia jak i kwitnące irysy są bardzo ładne. Wiosną będę musiał dokupić kilka kolorów.
Karino cieszę się że znalazłaś chwilę na odwiedzenie mojego ogrodu.
W ostatnich latach na rynku ogrodniczym pokazało się kilka gatunków berberysów o żółtych liściach,i oto kilka z nich:
Berberys Thunbergii Aurea - to ten który posiadam
''' '' Sunny
'' '' Maria
'' '' Tin Gold
Wszystkie berberysy o jasnych liściach w większym lub mniejszym stopni mają problemy z silnymi promieniami słonecznymi,i dla tego muszą być sadzone w niewielkim półcieniu.
Pozdrawiam Zenek
- Matemax
- 1000p
- Od: 14 sty 2010, o 19:27
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Zenku a liliowce ci długo kwitną?
- drozd
- Od: 13 lut 2009, o 21:12
Witaj Zenku
Dawno nie byłem u Ciebie a tu wciąż kolorowo. Miło ogląda się takie zdjęcia ale każdy z nas już by wolał zobaczyć choć trawę w ogrodzie a tu dopiero połowa zimy i straszą coraz większymi mrozami.
Dawno nie byłem u Ciebie a tu wciąż kolorowo. Miło ogląda się takie zdjęcia ale każdy z nas już by wolał zobaczyć choć trawę w ogrodzie a tu dopiero połowa zimy i straszą coraz większymi mrozami.
Pozdrawiamy. Krystyna i Janusz
- Aska
- Od: 13 kwie 2006, o 14:36
Nie wiesz, czy prowadzą sprzedaż wysyłkową?ZENOBIUSZ pisze:Joanno Gospodarstwo Skólkarskie w Końskowoli należy do jednego z największych w tym regionie
- ZENOBIUSZ
Janusz dziękuję za odwiedziny. Przeglądając zdjęcia z mienionego lata,zapominam choć przez chwilę
o panujących mrozach za oknem.Tak jak większość z nas marzę o słońcu i budzącej się wiośnie.Jedynym pocieszeniem jest to że za parę dni kończy się miesiąc styczeń , a dzień jest już dłuższy o 1 godzinę.
Asiu z przykrością muszę stwierdzić że szkółka p. Kurowskich nie prowadzi sprzedaż wysyłkowej.
o panujących mrozach za oknem.Tak jak większość z nas marzę o słońcu i budzącej się wiośnie.Jedynym pocieszeniem jest to że za parę dni kończy się miesiąc styczeń , a dzień jest już dłuższy o 1 godzinę.
Asiu z przykrością muszę stwierdzić że szkółka p. Kurowskich nie prowadzi sprzedaż wysyłkowej.
Pozdrawiam Zenek
Zenku jak miło ogląda się takie lato, piękne jeżówki, dużo masz liliowców a wszystko tak bogato kwitnie, kiedy tak będzie?
- ZENOBIUSZ
Ireno na takie kolory w naszych ogrodach ,przyjdzie nam jeszcze troszkę poczekać. Jeszcze przed nami kilka dni z śilnymi mrozami , a póżniej stopniowe ocieplenie z opadami śniegu.
Pozdrawiam Zenek
Zenku ale pocieszyłeś, najpierw mróz a potem śnieg a ja mam już dość tej zimy.
- ZENOBIUSZ
Ireno mnie również ta zima już się znudziła , najchętniej to bym ją przespał jak niedzwiedz i obudził się wiosną.
Pozdrawiam Zenek
Ładnie, wiosennie, cieplutko