ale to muszę

cudności

Dzięki Mario ,,dogadamy sieMichalska pisze:ja mam już 64 i jak chodzi o kolory to lila róż, pomarańczowe w dużych ilościach nabyłam żółte i białe W czerwcu przekwitają i kolory dokładnie oznaczę bo przesadzałam
i nie wszystkie kwitły .Tak że jak tylko po przekwitnięciu mogę wysłać. Chyba że na ryzyko wczesną wiosną moge wysłać. Ponadto nie określałam się marysią bo jak widzę jest ich wiele i podałam swoje nazwisko.Dziękuję że nawiązałaś ze mną kontakt, pozdrawiam.
Taruś mam zaplanowane w tym roku kupno robinii ,,widziałam ją u Gabrysi bardzo mi się podobała ,tara pisze:Bogusia moja robinia jest szczepiona na pniu, mam ją teraz będzie czwarty sezon, problemów żadnych, powtarza dość obficie kwitnienie,
Dzięki AniuAniaDS pisze:zawsze chwalę, ale nie wszystko![]()
![]()
ale to muszę![]()
cudności![]()
![]()
No Kasiu wiosna wisi na forum, bo zaczęło się zamawianie cebulek i kupno nasionkasia_rom pisze:Bogusiu, dziękuję za zaproszenie![]()
Będę wpadać, piekności pokazujeszaż czuje się w powietrzu wiosnę
Grażynko u ciebie to jest cały czas co oglądać ,przecież w twoim słonkogrodzie i zimą jest cudownie ,,kogra pisze:Chwalcie się, chwalcie.....ja się będę chwalić jak zakwitną moje narcyzy i tulipany.
Ale to jeszcze za jakiś czas a póki co to podglądam wasze.
Tylko czy ta wiosna będzie ładna i słoneczna ?
Celinko,miłka dostałam od Halinki ,,widać dobrze mu u mnie ,bo się przyjął a one nie są skore do rozsadzania ,czy przesadzaniatrzynastka pisze:Cudny ten miłekja tak mowię mojemu synkowi bo Miłosz ma na imię:) przynajmniej wiem jaki śłiczny kwiatuszek to jest
Halinko dbam o niego ,,a jakże ,,wiem ,że ciężko go zdobyć :PHalina Kwak pisze:Bogusiunacieszyłam oczy Twoim cudnym miłkiem wiosennym
Dbaj o niego, bo to roślinka bardzo trudna do zdobycia, już od trzech lat go poszukuję
Miłego weekendu życzę![]()