Aniu za oknem zima a w Twoim wątku ciepło od zdjęć i informacji
Bardzo się cieszę,że podjęłaś taka decyzję,życzę Ci spokoju i wielu miłych przeżyć w towarzystwie Reksia.
Jak ma być tydzień pomarańczowy to niech będzie. Szybciej nam
zleci czas i od tego koloru zrobi się cieplej. A zabawa pozwoli nam aby
szybciej doczekać wiosny.
Miłej niedzieli Aniu i dla Twojej rodzinki
Aniu wiele się tutaj wydarzyło od mojej ostatniej wizyty.Cieszę się że masz nowego pieska
jest ładny ja jednak zdecydowanie wybrałabym kota, jest mniej kłopotliwy.Jednak ciągle nie mogę
zapomnieć chorobę mojego poprzedniego dlatego ciągle się waham.Mam nadzieję że mi to przejdzie.
Kochani dziś dzień pełen kolejnych wrażeń duży spacer z Reksem na działce, za miastem, po mieście a na koniec przed chwilą kąpiel która nie była "w jego planie" ale jakoś jak na pierwszy raz
i tak ok, boi się zamykania bramki na działce to widac na fotkach ale nie jest jeszcze na tyle pewnym aby go puścić luzem, widać że jest zagubionym, ale nie jest zle, teraz leży, pozdrawiam żółto do jutra
Pewnie pamięta kojec w schronisku i dlatego się boi zamykania bramki.
Powoli, zapomni. Mieliśmy pieska ze schroniska, najlepszy przyjaciel
Był z nami 14 lat i jeszcze pozostały wspomnienia
A teraz coś żółtego
Pozdrawiam serdecznie.
Fajny psiaczek Ja się zawsze psów bałam..nawet do swojego czuję respekt....i psy o tym wiedzą....nie mogę sie nadziwić jak taki pies bawi sie z Wami-skacze,da się kąpać....i nic Wam nie robi,....to dla mnie coś wspaniałego-ale to pewnie dlatego że psy ze schroniska tak się zachowują...są szczęśliwe że mają nowy dom ,tyle luzu i ....miłości...prawda????
Zbliża się cichutko
zimowy wieczorek.
może złoty księżyc
poprawi nam humorek.
Tak ponuro i ciemno
za oknem się zrobiło
tylko księżyc i gwiazdki
niebo rozjaśniło.
A jak widzę te gwiazdki
i księżyc na niebie
to poproszę je pięknie
o bajeczne sny dla Ciebie. A piesio cudowny.............