Mam wreszcie działkę
- tu.ja
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 21 lip 2008, o 09:18
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Mam wreszcie działkę
Witaj Mirku!
Nie wiem jak to się stało, że przegapiłam Twoje początki na Forum
Tyle jest tych ogródków...
Gratuluję Dyplomu i tego, że Cię docenili. Rozumiem Twoją radość z posiadania działki. Ja swoją mam 2,5 roku i wciąż mnie cieszy - choć mnóstwo pracy mnie kosztowała ( a końca jeszcze nie widać
). U Ciebie zmiany widać gołym okiem
Zdjęcia zimowe super! Nareszcie większy format...
Nie wiem jak to się stało, że przegapiłam Twoje początki na Forum

Gratuluję Dyplomu i tego, że Cię docenili. Rozumiem Twoją radość z posiadania działki. Ja swoją mam 2,5 roku i wciąż mnie cieszy - choć mnóstwo pracy mnie kosztowała ( a końca jeszcze nie widać

Zdjęcia zimowe super! Nareszcie większy format...
- Grandiflora
- Od: 21 paź 2008, o 15:02
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re:
To może było to
http://tabaza.info/modules.php?name=Tab ... o&tid=2877
jeśli tak ,to bardzo trudno sie tego pozbyc z ogrodka,rozsiewa się niesamowicie i dosłownie wszędzie

- pestka
- Od: 1 gru 2008, o 21:09
Witaj Stary
przespacerowałam po twojej działce od początku do tej pory super te zimowe uroki
życzę dużo wytrwałości w 2010 roku tak trzymaj a na form ci wszyscy pomogą tu są wspaniali ludzie
pozdrawiam

życzę dużo wytrwałości w 2010 roku tak trzymaj a na form ci wszyscy pomogą tu są wspaniali ludzie
pozdrawiam

Pestka zaprasza na swoją działkę: SPIS moich wątków Działka ROD pestki -rok 2016-2022 Kupię-sprzedam
Witam Panie na mojej działce
i dziękuje za miłe słowa.Plan na rok 2010 [oprócz dosadzania nowych roślin]budowa grillo-wędzarnio-pieca i hustawki swojej roboty

- maryla-56_56
- Od: 16 kwie 2009, o 19:18
Mirku widzę jak dużo się u ciebie zmieniło. Działeczka pięknieje, altanka już piękna
.
A gdzie jest ten chmiel co wyrósł z ogórka?

przypadkowo najechałem kosiarką i zakończył karierę na działceMirku widzę jak dużo się u ciebie zmieniło. Działeczka pięknieje, altanka już piękna .

- JolantaG
- Od: 3 lis 2008, o 14:52
WITAM .
Trafiłam tutaj dopiero po raz pierwszy .Niezły z Ciebie pracuś .
Długo Cię nie było ,a skoro już jesteś ,to może masz jakieś zaległe fotki ,ale proszę o duży format . :P
Nie wiele pokazywałeś co się działo u Ciebie latem .Może teraz by się zdało .No i jesieni w ogóle nie było .Na pewno miałeś jakieś cebulowe ,albo inne cudeńka .Na jaki kolor zakwitła dalia ze śmietnika
A tego staraj się pozbywać ,lub bardzo ograniczać .Może ładnie wygląda ,ale panoszy się jak chwast po całym ogrodzie .

Czy później wyglądało to tak .

Jeśli tak ,to jest Kolczurka klapowana
http://pl.wikipedia.org/wiki/Kolczurka_klapowana

Trafiłam tutaj dopiero po raz pierwszy .Niezły z Ciebie pracuś .

Długo Cię nie było ,a skoro już jesteś ,to może masz jakieś zaległe fotki ,ale proszę o duży format . :P
Nie wiele pokazywałeś co się działo u Ciebie latem .Może teraz by się zdało .No i jesieni w ogóle nie było .Na pewno miałeś jakieś cebulowe ,albo inne cudeńka .Na jaki kolor zakwitła dalia ze śmietnika

A tego staraj się pozbywać ,lub bardzo ograniczać .Może ładnie wygląda ,ale panoszy się jak chwast po całym ogrodzie .

Czy później wyglądało to tak .

Jeśli tak ,to jest Kolczurka klapowana
http://pl.wikipedia.org/wiki/Kolczurka_klapowana