Dziękuję Wiesiu Ucałuj i przytul Krysię mocno ode mnie, bo Ty jesteś blisko, a ja daleko i mogę sama tylko wirtualnie Przesyłam Wam obojgu mnóstwo pozytywnej energii Kiedyś musi się zacząć układać
Agnieszko i Aniu dziękuję serdecznie
Pozdrawiam, Maryla Pracuję nad kolekcją hoi, ficusów, storczyków i syngonium:) Spis treści
Anetko, Ewelinko dziękuję serdecznie Ja tez ostatnio biegam po forum, a nie mam czasu, żeby dłużej posiedzieć.. Krysiu i ja się cieszę, że już do nas wróciłaś
Pozdrawiam, Maryla Pracuję nad kolekcją hoi, ficusów, storczyków i syngonium:) Spis treści
Witaj Marylko
Właśnie podziwiałem Twoją kolekcję hojek.Gratulacje
Pokaźna rodzinka.Niech pięknie rosną.
Jak badania wyszły OK to znaczy,że zdrówko dopisuje
Pozdrawiam.
Mireczku jak to miło, że wpadłeś Dawno Cię nie było.. Hojki to moja mania ostatnia, chyba tak szybko się z niej nie wyleczę... I ja Cię pozdrawiam gorąco Mireczku Mam nadzieję, że u Ciebie wszystko dobrze
Krysiu nie mam na razie co wstawiać. Może jutro przyjdą hoje od Basi, to będę nowe fotki A tak w ogóle to zmęczona jestem tą zima i ciągle spać mi się chce... W zasadzie to przesypiam całe popołudnia po powrocie z pracy... a dziś jeszcze wystałam się na przystanku i jakoś tak strasznie zmarzłam, że szok. Dobrze, że chociaż zdrowie mi dopisuje ostatnio...
Skarbeńko moja,teraz chyba większość osób tak się czuje? Ja też ostatnio chodzę z (niemalże ciąglym) bólem glowy i taka jakby niedospana. Najgorsza jest chyba ta szaruga codzienna i brak sloneczka. A za Hojki to ja już będę trzymala kciuki, by Ci pięknie rosly!!! Pozdrawiam cieplutko. I sloneczko Ci zostawiam.