Wielkie gratulacje dla wszystkich trzech laureatek
Dla mnie wszystkie trzy były równie piękne i wtedy pomyślałam... którą najbardziej chciałabym mieć w ogrodzie... i udało się (po raz pierwszy od czasu trwania konkursów, dotychczas żadna z moich kandydatek nawet do półfinałów nie docierała )
Jeszcze raz gratuluję
Gratki dla Żabeczki ten łuk również mi sie podoba ,ale na razie pozostaje w kwestii marzeń . Zresztą tak jak napisała Mag wszystkie były piękne i trudno wybrać tę MISS
Łuk cudowny..moje dążenie
Brawo Zabeczka do tablicy !!! Jak się robi taki łuk, tylko nie mów, że trzeba posadzić różę obok łuku, bo już posadzona . Jak ją podgonić, aby tak omotała łuk??? Ile ona ma lat? Oczywiście duże brawa i gratulacje dla wszystkich trzech zwyciężczyń.
JAKUCH pisze:wszystkie były piękne i trudno wybrać tę MISS
za każdym razem coraz trudniej, bo coraz więcej kandydatek się zgłasza
Jak dobrze,że koleżanki forumkowe wybiły mi z głowy pozbycie się Sympatii(bałam się jej wielkości). Żabeczko gratuluję.Gabrysiu,Bogusiu-niemniejsze gratulacje.
Tak jak moje poprzedniczki zachwyca mnie każda róża.Bardzo trudno wybrać faworytkę.
Oj ale jestem mile zaskoczona w życiu się nie spodziewałam wygranej Dziękuję Wszyskim za gratulację
Odemnie szczere gratulacje dla Gabrysi i Bogusi
A co do łuku to po prostu na wiosnę przycinam boczne przyrosty,
bo inaczej to taki rozczochraniec i oczywiście w miare możliwości
podwiązuje gałązki
na razie pomagało a jak będzie dalej to zobaczymy
ale się cieszę
Dziękuję też Wszystkim którzy na moją róże głosowali
Członek z ramienia nie śpi !!! Jak zwykle cudny dyplom.
Gabi a można u Ciebie zamówić dyplom za nic ..albo za nadmierne zasypanie śniegiem i nie wygranie w konkursie?
Ja tak bardzo chciałabym dostać taki dyplom..to moje marzenie.