Co to za róże?
Grażynko, przecież kamole możesz wykopać i przygotować piękny dołek jak pod Abrahamagagawi pisze:Dzięki Ewuś, to znaczy, żeTwoja róża ma dostęp do dużej ilości ziemii, u mnie nic nie da się zrobić, pod opaską są same kamole do głębokości 60-80cm.
Chyba muszę zapomnieć o ukwieconej ścianie domu
Iza jedną z nich maszchatte pisze:Ewuniu, wszystkie Twoje zdjęcia są wysoce energetyzujące, a nawet powodują przyśpieszenie pulsu ;)U mnie wywołało je już pierwsze zdjęcie, tzn. to
Co to za róże?
Ewciu kochana jesteś, ale Różanych Królowych na forum całe mnóstwo jest, a ich ogrody i róże to moje marzenieAve pisze:a ja dostałam prawie zawału... matko jakie cudakażde jedno piękniejsze od poprzedniego... Ewcia Ty jesteś nie tylko Różana Królowa, ale Królowa Ogrodu...
![]()
Witaj AnuśAniaDS pisze:o rany!!!
po oczach dostałamale kolorowo
![]()
Izuś, i dalej uważasz, że posadzenie Reine przy Westerlandach to nie najlepszy pomysłchatte pisze:Ewuniu, wszystkie Twoje zdjęcia są wysoce energetyzujące, a nawet powodują przyśpieszenie pulsu ;)U mnie wywołało je już pierwsze zdjęcie, tzn. to
Co to za róże?
... i dobrze myślałaśchatte pisze: A ja myślałam, ze Ty jesteś zwolenniczką pastelowych kolorów i dyskretnych, harmonijnych kompozycji ...