Grazka_j mój ogród. cz.1
Re: Grazka_j mój ogród.
Kochana Grażynko dawno nie było mnie u Ciebie lecz dziś biegnę złożyć życzenia na Nowy Rok
W NADCHODZĄCYM NOWYM 2010 ROKU DUŻO ZDROWIA ,SZCZĘŚCIA, POMYŚLNOŚCI ZADOWOLENIA ORAZ WIELU SŁONECZNYCH I RADOSNYCH DNI życzy Małgorzata
W NADCHODZĄCYM NOWYM 2010 ROKU DUŻO ZDROWIA ,SZCZĘŚCIA, POMYŚLNOŚCI ZADOWOLENIA ORAZ WIELU SŁONECZNYCH I RADOSNYCH DNI życzy Małgorzata
Pozdrawiam, Małgorzata
Zapraszam.
Zapraszam.
- RomciaW
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 12 gru 2008, o 20:58
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Grażynko Witam poświątecznie 

Odwiedziłam Twój ogród i z zazdrością przyglądałam się kwiatom. Marzy mi się taki ogród. Jest piękny. Na nowy rok życzę wszystkiego dobrego.
- AGNESS
- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Grażynko witam poświątecznie
już nie mogę doczekać się widoku Twojego kwitnącego storczyka. U mnie po obfitym letnio jesiennym kwitnieniu była krótka przerwa , ale już moje storczyki zaczynają obsypywać się kwiatami
strasznie to cieszy, szczególnie teraz- zimą, kiedy nie rozpieszczają nas kwiatowe piękności za oknami 

Witam jeszcze raz w starym roku. Jestem tylko na krótko ponieważ za chwilę wyjeżdżam na działkę i tam będę bawic się ze znajomymi. Trzeba jeszcze napalic w kominku.
KOCHANI! WSZYSTKIM FORUMKOM SKŁADAM ŻYCZENIA SZAMPAŃSKIEJ ZABAWY! W NOWYM ROKU DUŻO SZCZĘŚCIA, RADOŚCI I SPEŁNIENIA MARZEŃ, ZWŁASZCZA TYCH OGRODOWYCH.

KOCHANI! WSZYSTKIM FORUMKOM SKŁADAM ŻYCZENIA SZAMPAŃSKIEJ ZABAWY! W NOWYM ROKU DUŻO SZCZĘŚCIA, RADOŚCI I SPEŁNIENIA MARZEŃ, ZWŁASZCZA TYCH OGRODOWYCH.

grazka_j - moje wątki
Pozdrawiam serdecznie. Grażyna
KOCHANI! Wielkie dzięki za życzenia i miłe słowa.
Nie miałam czasu wcześniej zajrzec, bo ciągle jestem w rozjazdach. Nowy rok i nowe wyzwania. Wszędzie wokół było dużo śniegu a u mnie ledwo przyprószone ścieżki, więc tęskniłam za śniegiem oczywiście między innymi ze względu na rośliny. Dzisiejszej nocy nareszcie trochę napadało ale też niewiele(chyba ze 2 cm), ale dobre i tyle. Za to mróz trzyma, więc ten śnieg to zbawienie! Dzisiaj też zajrzałam na działki by sprawdzic, czy z roślinami wszystko w porządku.
szafir44 Małgosiu dziękuję za życzenia i buziaki. Ja również pozdrawiam noworocznie i przesyłam ucałowania.
Małgosiu a co planujesz w tym roku na dzialce? nowe aranżacje? Uchyl rąbka tajemnicy. 
Romciu wielkie dzięki za życzenia. Tobie życzę krótszych odleglości na działeczkę Kochana
żebyś częściej mogła cieszyc się swoją oazą.
Renia1 Niezmiernie mi miło, że podoba Ci się mój ogród i moje kwiaty. Mam bzika i kocham kwiaty bardzo i jak wszyscy zakręceni ogrodowo ciągle coś zmieniam i przesadzam. Najgorzej, że już brakuje mi miejsca na rośliny. Reniu zanim się obejrzysz to u Ciebie też zakwitną piękne kwiaty- życzę Ci z całego serca oby wszystko szybko urosło. Zajrzę do Ciebie wkrótce, bo jeszcze nie odwiedzilam Twojego ogrodu. Zapraszam Cię zaglądaj jeszcze do mnie.

Nie miałam czasu wcześniej zajrzec, bo ciągle jestem w rozjazdach. Nowy rok i nowe wyzwania. Wszędzie wokół było dużo śniegu a u mnie ledwo przyprószone ścieżki, więc tęskniłam za śniegiem oczywiście między innymi ze względu na rośliny. Dzisiejszej nocy nareszcie trochę napadało ale też niewiele(chyba ze 2 cm), ale dobre i tyle. Za to mróz trzyma, więc ten śnieg to zbawienie! Dzisiaj też zajrzałam na działki by sprawdzic, czy z roślinami wszystko w porządku.
szafir44 Małgosiu dziękuję za życzenia i buziaki. Ja również pozdrawiam noworocznie i przesyłam ucałowania.

Romciu wielkie dzięki za życzenia. Tobie życzę krótszych odleglości na działeczkę Kochana

Renia1 Niezmiernie mi miło, że podoba Ci się mój ogród i moje kwiaty. Mam bzika i kocham kwiaty bardzo i jak wszyscy zakręceni ogrodowo ciągle coś zmieniam i przesadzam. Najgorzej, że już brakuje mi miejsca na rośliny. Reniu zanim się obejrzysz to u Ciebie też zakwitną piękne kwiaty- życzę Ci z całego serca oby wszystko szybko urosło. Zajrzę do Ciebie wkrótce, bo jeszcze nie odwiedzilam Twojego ogrodu. Zapraszam Cię zaglądaj jeszcze do mnie.

grazka_j - moje wątki
AGNESS AGNIESZKO z tymi storczykami to nie mam żadnego doswiadczenia, ale pokochałam te kwiaty jak po raz pierwszy rok temu zakwitł taki biedaczek z połamanym liściem. Stał sobie taki na oknie wsunięty w kąt, bo był brzydki, wcale o niego nie dbałam i miałam go już wyrzucic a on zakwitł pięknymi kwiatami.
Teraz zakwitł inny i na razie ma tylko jeden kwiat, ale wyglada to tak jakby na łodydze wypuścił listki i kwiat. zdjęcie tego nie pokazuje, bo chciałam żeby byl widoczny kwiat. I tak to wyglada;

Pozdrowionka i całuski.
Teraz zakwitł inny i na razie ma tylko jeden kwiat, ale wyglada to tak jakby na łodydze wypuścił listki i kwiat. zdjęcie tego nie pokazuje, bo chciałam żeby byl widoczny kwiat. I tak to wyglada;

Pozdrowionka i całuski.

grazka_j - moje wątki
Romciu jeszcze raz dziękuję, kochana Jesteś! 
Monia68 Moniczko bardzo dziękuję! Tobie również przesyłam gorące życzenia, spełnienia marzeń, radości, wszelkiej pomyślności i szczęścia!!! Ucałuj Pawełka.
minik dziękuję. Z mojej strony ślę życzenia oby ten Nowy Rok byl lepszy, spełnienia marzeń i zamierzeń ogrodowych.
szafir44 Małgosiu JESTEŚ ORYGINALNA!!!
Powiedz co u Ciebie słychac?

Monia68 Moniczko bardzo dziękuję! Tobie również przesyłam gorące życzenia, spełnienia marzeń, radości, wszelkiej pomyślności i szczęścia!!! Ucałuj Pawełka.

minik dziękuję. Z mojej strony ślę życzenia oby ten Nowy Rok byl lepszy, spełnienia marzeń i zamierzeń ogrodowych.

szafir44 Małgosiu JESTEŚ ORYGINALNA!!!

grazka_j - moje wątki
- HalinaK
- Od: 12 paź 2008, o 11:27
- RomciaW
- Od: 12 gru 2008, o 20:58
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Halinko! dziękuję! Tobie również wszystkiego co najlepsze niech ten Nowy Rok przyniesie i spełni wszystkie marzenia i oczekiwania, no i i oczywiście dużo zdrowia!
Romciu! to tak się mówi żargonowo! Wiesz, że to z życzliwości.
Kochane dziękuję za piękne kwiatki a te są dla Was. Oczywiście rosną u mnie.

Romciu! to tak się mówi żargonowo! Wiesz, że to z życzliwości.

Kochane dziękuję za piękne kwiatki a te są dla Was. Oczywiście rosną u mnie.

grazka_j - moje wątki
- HalinaK
- Od: 12 paź 2008, o 11:27
Grażynko
pięknie dziękuję za śliczne lilie, w moim ukochanym kolorku 

Halinko! wiem i pamiętam. Miłej nocki życzę. Idę już spac, rano wstaję na basen. Pa,pa. 

grazka_j - moje wątki
-
- Od: 25 wrz 2007, o 18:21
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Grażynko, bardzo dziękuję za życzenia
Lilie cudne!! Ile ich tam rośnie w tej kępie?
Miłego dnia

Lilie cudne!! Ile ich tam rośnie w tej kępie?

Miłego dnia